Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Folyat az olajam mit csináljak...

Folyat az olajam mit csináljak? (motor 50 ccm)

Figyelt kérdés

Gilera GSM 50 Supermotom van blokk körüli csavaroknál néhány helyen folyik ki az olaj + az olajleeresztőnél is.Mit csináljak?

Meg elszakadt a kuplung bovden hogyan csúsztassam át az új bovdent ha mind2 végén van egy pöcök és nem fér be a gumiba.

2011. márc. 12. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
vegyél gumistul egyutt
2011. márc. 12. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
vidd szervizbe
2011. márc. 12. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Szervizbe? Ugyan már... Ennél pitiánerebb problémád nemigen lehetne... Az olajleeresztőnél általában egy rézalátét szigetel, de bátran helyettesíthető vastag papírból (még véletlenül se karton papírból!) méretre vágott tömítéssel. A csavaroknál meg vedd le az oldaldeknit, és szintén vágj hozzá vastag papírból tömítést. (de ha tudsz venni gyárit, vegyél azt)

De ez annyira ,,dedós" probléma. Még hogy szervizbe kell vinni, panellakó...

2011. márc. 12. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Célszerű gépzsírral bekenni a papírtömítés mind két oldalát, még felhelyezés előtt.
2011. márc. 12. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha megkérdezhetem mikor vetted a motort és merre laksz? csak azért kérdezem mert nemrég adtam el egy gilera gsm-et és ha ezzel kapcsolatban kérdést látok mindig felmerül bennem hogy esetleg nem arról a motorrol van szó amit eladtam xD :D
2011. márc. 12. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is arra gondolok hogy nem vettem-e én is olyant egyszer,mert nekem is voltak problémáim.
2011. márc. 13. 08:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Klingerit keménypapírral sikerült megszüntetni a csöpögést.

Kuplungbovdent helyesítettem egy bicó bovdennel ideiglenesen.

2011 .02.05 vettem Pápán én pedig Zirci vagyok:)

Michelin 130 /70 /17 Gumiba mennyi a megfelelő levegőnyomás?

2011. márc. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!