Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Laguna 3, 0 V6?

Renault Laguna 3, 0 V6?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudna nekem valaki hozzáértő vagy pedig tulajdonos segíteni a következő kérdésekben?

1,1M-ért szeretnék első autónak egy ilyet. 2001-2002-es évjáratot, mennyit eszik egy ilyen és milyen problémáim lehetnek vele?

Nem az olyan célú kommenteket szeretném olvasni, hogy a francia autók egy szarok stb. Hanem tapasztalatokat konkrétan róla. Egy ismerősöm ilyet vett 150e KM-el végig padlón közlekedik vele és még semmi problémája nem volt. 10-12L többet nem eszik meg neki, és valószinüleg a nagy motor miatt nehéz kidönteni.

Érdekelne, hogy ő túl szerencsés vagy alapjáraton ezzel a motorral ez a tapasztalat.

Tudna valaki ezzel kapcsolatban hasznos segítséget nyújtani?

2011. márc. 12. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:
A váltó szokott bennük elromlani, érdemesebb venni manuális váltóval, de ez egy szép darab: [link]
2011. márc. 12. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
ja de elírtam mert a 3 literes csak autómata váltóval van :S
2011. márc. 12. 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem és az mekkora költség ?

Amúgy akkor ajánlatosak ezek a darabok?

2011. márc. 12. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a fajta kocsink van, szóval Renault Laguna 3 2000-es benzines kézi váltós, a komputer néha behülyült, ha állítani kellett valamit, múltkor törökül beszélt egy ideig... De azonkívül csak olyan 'megszokható' hibái voltak, szóval néha kattan az egyik ajtó, amikor kinyitjuk, meg ilyenek, de nem sűrűn... Mi cső gázon 220-al (mienk annyit megy) megrakva egy full extrás 2002-ben kiadottal Görögországig, és vissza eljöttünk 4x hiba nélkül. 5-ik alkalommal a szerelő túlhúzott egy csavart, ami eltört (vezérműszíj átment rajta, szelepek stb tönkrementek...) de összeségében elegáns, korához képest nagyon erős autó, és nagyon sok 'luxus' van benne. (Ma már annyira nem az, de amikor vettük, akkor még a városba nem volt ilyen kategóriájú autó, én csak ajánlom.)
2011. márc. 12. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit első írt linket, az a Laguna nagyon szép, nekünk is ebbe a színbe van, csak azzal kell vigyázni, ha javítják, akkor nem szeretik eltalálni a színt... :/
2011. márc. 12. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan írtad, hogy nem szeretnél oltást, de mégis:

autószerelő vagy? vagy villamossági? olvastál már Népítéleteket? (nepitelet.hu)

Első autónak ráadásul ennyiért (750-ért is van)?

Te tudod, de ha rám hallgatsz...

Egy Omega MV6-al jobban járnál, és még olcsóbb is lenne, de ennyiért már C-s Omegát is kapsz...

Bocsi, nem beleszólni akartam, nekem is tetszik maga a típus, csakhát ....

2011. márc. 14. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!