Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen autórol?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 9. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Talán a www.jajjdecsunya.blog.hu oldalra való.
2011. márc. 9. 22:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ez miért csúnya nem értem?
2011. márc. 9. 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Háááát... a színe tetszik, de fogadni mernék hogy a tulaj egy fiatal srác, a kocsi szét van hajtva, az 500 forintos sárkányos üléshuzat alatt szar ülések bújkálnak, a cuccokról (pl. fólia) nincs műbizonylat stb.
2011. márc. 9. 22:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez valószínűleg igaz, de szerintem elég pofás.
2011. márc. 9. 22:59
 5/12 anonim válasza:

Csinosnak csinos szerintem, de ízlések és plafonok. :P

Egyébként tényleg valószínű, hogy szét van hajtva, főleg, hogy 230 ezer km van benne, 300 környékén jön a motorgenerál.

Alapszabály, hogy tuningolt autót nem veszünk, csak hajtjuk, ha széthajtottuk, megszabadulunk tőle.

Ennyi pénzért vagy kapsz egy korrekt C Corsát, illetve ha mindenképpen erre a típusra hajtasz, akkor meg magadnak is össze tudsz rakni ennyiből egy hasonlót. :)

2011. márc. 9. 23:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tervezek autóvásárlást, csak érdekelt az emberek véleménye, de köszi mindenkinek aki hozzászólt.
2011. márc. 9. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:
A külsejéből az, ami látszik, nem vészes. Nincs agyonműanyagozva, értékelhető a fényezése, nem lógnak a különböző elemek. Talán az első légbeömlőknél van annyi gond, hogy némiképp eltúlzott méretűek, látszik, hogy nincs mögöttük hűtő. Illetve a lökhárító-hűtőrács egységet is lehetett volna szebben illeszteni, de ahhoz már a motorháztetőt is szabni kell, az meg drága játék. A belseje viszont valahogy nem az igazi. Értem én, hogy narancssárga-fekete színű lenne az is, csak mondjuk az ajtókárpitok színe mintha nem egyezne meg a külső narancssárgával. Az ülésre húzott filléres, önmagától szakadó üléshuzat meg - legalábbis a képek alapján - egyenesen piros. Lehet, hogy jobban járt volna a tulajdonos, ha az autó belsejét nem bántja, hanem meghagyja szomorú egyen-Opel műanyagtömbnek. Nem szép, de nem annyira látványosan csúnya, mint így. A "tüskés" kormányvédőtől pedig minden bajom van, de ez az én egyéni problémám. A műszaki állapotáról pedig nem merem nyilatkozni, de az ilyen jellegű autóknál mindig fenntartással kell kezelni. Egyrészt senki sem azért vesz Corsát 1.6-os motorral, hogy 50-nel gurigázzon vele, másrészt pedig az átépített autók nagy részénél az adta meg a kezdőlökést az építkezéshez, hogy kicsit összetört és úgyis volt rajta lemezmunka. Ezt bele kell számolni, hiszen egy tökéletes állapotú, jól működő autót elég kevesen hajlandóak szétszedni.
2011. márc. 9. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
mint hozzá nem értő azt mondom nem tetszik. utálom a "tuningolt" autókat. Attól nem lesz jobb, hogy ronda narancssárgára lesz festve meg gagyi izéket aggatnak rá..
2011. márc. 9. 23:31
 9/12 T5- ***** válasza:

Hmmm, jó kis X16XEL motor. Hengerenkénti injektorral, 16 szelep 1598ccm egy 950 kilás kaszniban ez nem rossz dolog, hozzá van első toronymerevítő, én még a kemény gátlókat is beleképzelem.

Ez így leírásra egy remek dolog.

Még azt mondom, hogy a színe is tetszik, sőt annak minőségén sem találok kivetni valót.

Ha egy kellemes sportkuipuff rendszer van alatta, az is tetszik, szeretem a szép rendszerk hangját (ha nem csak egy repedtfazék hátsó dob, meg egy gázgyorsító van alatta).

DE!

Ez a hótoló a tikráccsal szerintem nem kellett volna, ha marad a gyári lökös, ezzel a színnel meg nagy kerekekkel egy szép cult society autót lehetett volna építeni, ez viszont kezd racsing lenni.

A beltér hányadék, ahogy mondta előttem, bár ne nyúlt volna hozzá.

Egyet értékelek benne, hogy őszinte, talán.

230.000 simán megvan benne, de aki kevesebbet vár, az hülye, már bocs. Gyári lökös, gyári belső, jeles hűtőrács és kéne...egynek. Csak nem ennyiért.

2011. márc. 9. 23:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy toronymerevítő, meg Lamborghini narancs fényezés, de mitől lett ez 150 ló? Biztos a sötétített üvegtől mi? :)
2011. márc. 10. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!