Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Léccives keresnétek nekem motort?

Léccives keresnétek nekem motort?

Figyelt kérdés
az autobazar.eu-n ojan motor amely karosszériája crossos vagy jobban mint pld: Aprilia Rs50 és 50köpcentis.Bocs hogy ilyet kérni kell! Előre is köszönöm a válaszokat
2011. márc. 9. 21:53
 1/9 T5- ***** válasza:
100%

Lennétek szívesek keresni nekem motort?

Az autorbazar.eu-n olyan motort, amely karosszériája (??)crossos(??) vagy hasonlít az Aprilia Rs50-re és 50 köbcentis(?)

A többi oké.

1, Miért opnt autobazar?

2, [link]

[link]

[link]

Nyugodtan le lehet pontozni, keress magadnak.

2011. márc. 9. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A keresőt pedig nem nehéz használni, szerintem megy egyedül is. De légy oly' kedves, érthetően írd le, mit szeretnél, mert valami vagy krosszmotorhoz hasonló stílusú, vagy Aprilis RS50.

2011. márc. 9. 21:58
 3/9 T5- ***** válasza:
100%

De ha meghaladja a képességeid, hogy használd egy oldal keresőjét, akkor nem tudom mit fogsz kezdeni a forgalomban.

De, hogy ne mondd rám, hogy mekkora bunkó vagyok (hahaha) így megkerestem neked, már csak a linkre kell kattintani. Parancsolj egyemmeg:

RS 50:

[link]

Cross/Enduro/Supermoto (mert csak ilyenre van lehetőség):

[link]

2011. márc. 9. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
nem irtam oda hogy sajnos Szlovákiában lakok Nagymegyeren :(
2011. márc. 9. 22:31
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen és igen nagyon elirtam elnézést!
2011. márc. 9. 22:32
 6/9 T5- ***** válasza:
100%

Úúú basszus, így bunkózzon le az ember egy felvidékit. Pofámról leég a bőr. Ezer bocs.

Azért a helyesírásra egy kicsit tényleg odafigyelhetnél ;-)

2011. márc. 9. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt már adtak tippeket ,én már nem adok.
2011. márc. 10. 08:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor ujra megnevezem a kérdésemet az autobazar.eu-n bármilyen 50cm3 es motort keresnétek nekem és bármilyen lehet!Nem muszály de ha lehet akkor "Légyszives ajánlanátok nekem mert elvagyok tébolyodba"
2011. márc. 15. 22:39
 9/9 T5- ***** válasza:

Itt az összed max 50ccm-es motor:

[link]

Mondjuk ez elég sok találat, szerintem érdemesebb lenne azért szűkíteni. Az Rs 50-ről lemondtál? Milyen árkategóriában gondolkozol?

2011. márc. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!