Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » T* lenyomjátok a kocsiban a...

T* lenyomjátok a kocsiban a gombot?

Figyelt kérdés

Cégvezető ismerősöm elég sokat utazik. Azt mondta vidéken nem szokta lenyomni de Pesten igen. 46 éves fejével fosik olyan alakokat lát néha.

Tényleg ennyire durva Pest vagy csak Ő fél?

2011. márc. 9. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van, amikor bezárom az ajtókat. Érdekes embereket lehet látni egyes kerületekben.
2011. márc. 9. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pesti, nemtudom. De ha bevagyok kötve, akkor azért nehezen rántgatnának ki sztem az autóból. De fenetudja, végülis jobb félni, mint megijedni.
2011. márc. 9. 17:14
 3/11 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy bárhol jár érdemes lenyomni a gombot. Az ördög nem alszik csak megszunnyad. Vidék sem biztonságon mindenhol. Bp meg főként nem.
2011. márc. 9. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Bizony lekell nyomni.
2011. márc. 9. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem nem kell bezárnom mert 8ker mellett lakom és mindenki ismeri a fekete A8asomat de nemárt ha be van zárva mert már sok csunya dolog történt sok emberrel akinek nem volt lezárna.

mindig tarts magadnál önvédelmi eszközt pl: pajszer :)

2011. márc. 9. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Az vitán felüli h itt Pesten milyen alakok vannak, mert ha meg nézünk egy-két kerületet pl 7.ker vagy 8.ker akkor elgondolkozik az ember h hova parkol vagy h lenyomja-e azt a bizonyos gombot... de ilyen probléma szerintem nem csak a fővárosba hanem bárhol máshol is jelen van, és hogy válaszoljak a kérdésre is... nem, nem szoktam lenyomni a gombot, mert nincs mit lenyomni.
2011. márc. 9. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak ne az összeset nyomjátok le, mert egy balesetnél rengeteg idő megy el azzal, hogy a tűzoltók csak feszítő-vágóval tudják az ajtókat kinyitni, hogy kihúzzanak benneteket.
2011. márc. 9. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Városon belül igen. (Budapest). Azon kívül (pálya) sosem, mert ha történne valami azzal csak magamat szívatnám még jobban!
2011. márc. 9. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem 20 km/h fellet lezár az autó vagy pedig én is letudom egy gombal zárni központilag az összeset. Így nekem mindig mindenhol zárva van. Baleset na igen hát akkor majd kiderül, egyenlőre még nem volt :)

2011. márc. 9. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem automatikusan lezár. Viszont a balesetes dolog: a tűzoltók NEM a lenyomott gombok miatt használnak feszítővágót, hanem az összeroncsolódott fém miatt! Ha csak a gombon múlna, beüti az ablakot (ha az már ki nem tört a balesetkor), felhúzná a gombot és nyitná az ajtót.

Tessék már gondolkozni egy kicsit, mielőtt írtok valamit...

2011. márc. 9. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!