Segédmotorban lennie kell elsősegély csomagnak?
Figyelt kérdés
ha nincs megbüntet a rendőr?2011. márc. 6. 18:38
1/5 k.krisz03 válasza:
Értsük már meg, hogy a bukósisak, izzókészlet, EÜ csomag nem a rendőr miatt kell, hanem saját magad miatt! Illetve az EÜ csomag akkor is "jól jön", ha egy sérültet kell ellátnod. Mert ugye köteles vagy segíteni rajta. Gondolom ezt ugyanúgy Te is elvárnád másoktól, hogy legalább odamenjenek hozzád, ha már hozzád nem is érnek addig, amíg a mentő kiér.
2/5 k.krisz03 válasza:
Ja, és a válaszom: Igen, kell, mégpedig az "A" jelű.
3/5 k.krisz03 válasza:
Az első mondókámra visszatérve: Nekem mondjuk elég rosszul esett, mikor eltaknyoltam a robogóval (beblokkolt az eleje), és két biciklis nevetve továbbhaladt mellettem. Nem lett semmi bajom, nem is vártam el, hogy odajöjjenek segíteni, de a nevetés kimaradhatott volna.
4/5 anonim válasza:
Köll!!
-Bár tőlem soha se kérték...
5/5 anonim válasza:
Kötelező bár nekem sehova se fér be ezért nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!