Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel corsa B segítséget...

Opel corsa B segítséget kérhetek? Magyarázat alul.

Figyelt kérdés
kicseréltük kék led-esre a műszerfal izzót(5w-os kék ledekre) ami tökéletesen megy. ki akartuk cserélni a hideg-meleg kapcsolóknál is ugye hogy ott is kék legyen,ott ugye 2db rizsszem izzó volt,ki is cseréltük de nem világít,és most már a kilóméter óra sem megy se a benzin mutató,se a többi dolog,de a kék világítás az megy(kilóméter óránál)mi lehet a baj? zárlat? biztosíték? érthetelen dolog,mivel a műszerfalnak semmi köze a középkonzoli részhez.
2011. márc. 6. 09:47
 1/7 T5- ***** válasza:

Ledet, nem mindegy, hogyan rakod be, tedd be fordítva, ha az izzóval működött.

A műszercsoportnál meg azért nem mehet a km óra, mert a meghajtóspirált esetleg rosszul raktad be, mikor beledugod akkor kattania kell egyet a kis lemeznek. A benzinszintmérőért meg a többiért a két csatlakozó egyike felel, ellenőrizd, hogy nem-e rosszul érintkezik.

A biztosíték egyébként a 19-es számú 10A-es biztosíték, de nem hiszem, hogy az mert arról megy az óra meg a tompított is, szóval szerintem feltűnt volna.

2011. márc. 6. 10:23
 2/7 A kérdező kommentje:
mindenhogy megnéztük. mondom a kilóméter óránál megy a világítás,szép kék színű. ott csak az a baj hogy nem mennek a mutatók,és amikor azt kiszedtük faszán visszaraktuk,és ment is minden. rá 2 napra szedtük ki a középrésznél a dolgokat hogy ott cseréljük a rizsszem bigyókat ugye, és amint betettük őket sehogy sem mentek,meg is fordítottuk. és azóta nem mennek a mutatók. volt egy biztosíték ami fekete volt,de betettem a helyére egy másikat és igen 10es volt de úgy sem mentek..
2011. márc. 6. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor nézesd meg autovillszerelővel mert a villamosság kucifántos dolog.
2011. márc. 6. 12:44
 4/7 A kérdező kommentje:
az biztos!
2011. márc. 6. 14:26
 5/7 macintosh válasza:
Látom itt van olyan akinek már sikerült szétszednie B Corsán a középkonzolt. Nekem sikerült eddig leszednem a belsôlevegô keringtetést és a három tekerôt, de mi a fene fogja még felül ami miatt nem tudom kibontani. Köszi elôre is, üdv!
2013. febr. 14. 08:43
 6/7 macintosh válasza:
Ja pesze azt elfelejtettem, hogy a 2 csavart kicsavartam a belsô keringtetés mögött.
2013. febr. 14. 08:44
 7/7 macintosh válasza:
Közben eljutottam oda, hogy kicsavartam a levegôterelôk mögötti rejtett csavarokat és ki tudtam húzni az egész középkonzolt. Mem tudm szétválasztani a külsö burkolatot az alatta lévô fehér alaptól, mit kell ezzel csinálni? Miért írják, hogy a bowdeneket le kell szedni, hiszen azok a fehér alapszerkezeten vannak, semmi köze egy izzócseréhez szerintem.
2013. febr. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!