Kezdőnek, Értsd: friss jogsihoz, milyen kis költségvetésű autót ajánlotok, amit azért használni is lehet? 150 ezer forint van rá!
átírás: 20-50000 Ft
Eredetiségi vizsgálat minimum: 20000 Ft
Esetleg új forgalmi 6000 Ft
Ez csak maga 76000 Ft
---------------------------------------------------------
Akkor még hol van a az autó amit te 74000 Ft-ért megvettél és ami talán még gurulni is tud 74rugóért ???
Valamivel nagyon nem vagy tisztában úgy tűnik!
Ez nem úgy van mint a piacon,miután kifizetted a kiló paradicsomot oszt viszlát Piroskanéni ! :D
Ha szerinted Porsche motor Seatot vettél akkor te is értesz az autókhoz!
A Porsche system az nem azt jelenti ugyanis, hogy Porsche motoros hülyegyerek.
köszönöm azoknak akik tudtak írni a kérdésre. a többit pedig, ha lenne egy törlés gomb, ami sajnos nincs, törölném a francba, mert nem tartozik a kérdésre. kimondtam az elején, hogy ha nem tudtok válaszolni, ne írjatok!
ÜDV!
Próbáltunk segíteni, ki, hogy minneki a maga módján, arról, hogy egyáltalán nemvetted az adást, és továbbra is ragaszkodsz a hülyeségedhez már nem tehetünk.
Annyi igaz, hogy autót nemszabad első ránézésre venni, sokáig kell keresni, szerezz némi tapasztalatot.
Skodát nem ajánlom, még az újat se, Trabantot, már a lada kiütötte, nincs annak semmibaja, sőt, komolyan nagyobb presztizs értékű mint egy Suzuki, de ugyanolyan vékony.
Marad a Lada, azis volt már alatta, kenyér szervó tömör vas, nemtúl kedvező fogyasztás, folyamatos apró hibák, de nemvészes.
De az elöző oldalon már linkeltem 2 autót, amit komolyan mernék ajánlani.
Részemről ennyi, ha ezekután is 150 ból akarsz autót venni, és arra rögtön másik 150 et rákölteni, ám legyen, én befejeztem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!