Kepek kérdése:
Opel omega 2.5 v6 benzines 1 honapja 12-röl felment a fogyasztás 15-16-ra miért?
Figyelt kérdés
légszüröt cseréltem.mitöl lehet még?nem füstöl szépen jár.
2-3 km megyek vele városban oda ugyan annyit vissza,alig éri el az üzemi höt. de ez elötte is igy volt...
2011. márc. 4. 14:17
1/5 anonim 

válasza:

Rövid távoktól elkormolódott a katalizátor és lambdaszonda. Egyszer hosszabb úton küldd meg egy kicsit.
Ha visszaáll ez volt a gond, ha nem lehet tovább keresgélni.
2/5 anonim 

válasza:

Egy 2,5 V6 motornál ,télen,rövid távon használva teljesen normális a 15 liter körüli fogyasztás,ebben még semmi kirívó sincs,másoké is ennyit eszik ,csak ők esetleg ezt nem merik így elmondani.
3/5 anonim 

válasza:

pomntosan, jon a sok barom a dumával ,hogy van 2.4 es benzines fiatja, és nem eszik csak 8 litert, ha hajtja...
tudodkinek mesélje be...:XD
am ja EMBER tél van, hideg van, a kocsinak is iylenkor több anyagra van szüksége, úgy mint ahhogy te sem mész ki egyszál boxerban a házból
4/5 anonim válasza:
Én is azt írtam volna, hogy normális, de ha azonos körülmények között használva 4L-t emelkedett a fogyi, akkor ott nás baj is van.
5/5 anonim 

válasza:

Lambda szonda...automata szivató..injektor..ezer oka lehet nekem is volt 2db 2.5 v6-om..szervizigényes és 1 vagyon..sajnos pedig bivaly kis motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!