Autófeltörés hogyan?
Ne értse félre senki nem szeretnék autókat elkötni távol áll tőlem ez a gondolat.A következő a helyzet kíváncsi lennék hol és kik tanítják meg nekik ezeket a dolgokat?
Az én autómat is loptál már el és semmi nyoma nem volt neki,se ablakbetörés,semmi karcolás ezt hogyan csinálták?
ui:az autótolvajt elfogták hála istennek.
Azt írom, hogy érezd, milyen nüanszok segítenek nekik: trabantot úgy lehet kinyitni ,(magam találtam ki, mert egyszer járó motorral bezártam az ajtót), hogy egy antennarúddal a motortér jobb oldalánál lévő kis lukba betolva az ajtónyitó kilincset pont hátranyomod.
Bizti minden kocsinak van saját trükkje!
és a tolvajok a GYK-ról fogják megtudni a legújabb illetve a legrégibb (amiknek már külön könyvtárnyi irodalma van) autók elkötésének fortélyait... Ugyan már...
Max. 1-2 hülyegyerek kapna hozzá kedvet, de ha bármi védelmet teszel a kocsidba, azok már nem próbálják meg.
Szerintem valamennyire jó tisztában lenni ezekkel, hogy az ember gondoljon olyanokra, amire egyébként nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!