Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

a válaszokat előre is köszi!

2011. febr. 28. 16:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Első blikkre a megadott fogyasztás tűnik kevésnek. Én még nem láttam 6 litert (átlagban) fogyasztó kétliteres benzinest. Az én 1.4-es Opelom is többet eszik picit. A megadott km nagyon kevés. Persze nem lehetetlen, de minimum gyanús. Amúgy szépnek tűnik, de ne felejtsd el hogy egy 92'-es autónak elég nagy szervízigénye tud lenni a korosodó alkatrészek miatt. Az én Opelom is 92'-es és költök is rá rendesen...

Persze ez nem Opel...

De azért akkor is. Ha autószerelővel mész megnézni, és ő belelkesedik, akkor vedd meg szerintem.

Üdv.

2011. febr. 28. 16:49
 2/18 anonim ***** válasza:
HAHA, a fogyasztás meg a km még viccnek is rossz, nézd meg csak a belsejét, ebbe legalább 500ezer van de lehet hogy millió, akkor a motor is olyan állapotban lehet, és a hátulja se a legszebb, biztos volt már törve
2011. febr. 28. 16:50
 3/18 anonim ***** válasza:
Motor se nagy szám 2.0 116 LE, igen gyenge a köbcentihez és korához képest is, márha van benne annyi LE 18 év meg félmillió km után
2011. febr. 28. 16:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Elsőnek kösz a választ, szerelővel fogom megvenni az átlag fogyasztás 7-8 liter közt lesz és tisztában vagyok vele hogy 200-250 E km-er van benne, de ez az autó legalább nem rozsdásodik és olcsók az alkatrészei.
2011. febr. 28. 16:59
 5/18 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem zavar, hogy 400 000 kilométer van benne értem. Na de az sem zavar, hogy rommátörték az orrát?
2011. febr. 28. 17:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vedd meg,mert öreg, biztos hogy min. 10 litert eszik és legalább dupla ennyi km van benne.De te tudod...
2011. febr. 28. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Ennek a kocsinak inkább a bontóban lenne a helye, ilyennel nem égetném magam, nekem ingyen se kéne és még pénzt is kérnek érte, inkább gyűjts még hogy valami normálisabbat vehess ma ilyen nagyzási mániád van hogy ilyen böszme nagy kocsi kell
2011. febr. 28. 18:00
 8/18 A kérdező kommentje:
De nekem mindenképpen nagy autó kell mert nem érzem magam biztonságban egy kis autóban, és szerintem igazam van. Utolsó én nem égetem magam, egyébként még mindig megnézik. Akkor milyen autókat ajánlotok, linkeljetek. És nincs nagyzási mániám.
2011. febr. 28. 19:11
 9/18 anonim ***** válasza:

ÉS mi van, ha valakinek ennyi pénze van csak? Ja hogy valaki bele sem ülve? Szerintem 10-12 éve, pont annyira ült volna bele mindenki, mint most egy A4-be. De akkor üljön inkább a 0 Ft-os kezdőrészletű Suzuki Splash-be. Aztán majd néz, mikor fél év múlva feleannyit sem fog érni

Szerintem vedd meg (persze miután szerelő átnézte), ha nem is a legjobb, egy ideig még biztos elgurul alattad, és nem is bukhatsz rajta sokat, ha esetleg nem válna be.

2011. febr. 28. 19:13
 10/18 anonim ***** válasza:

Az ára tényleg jó a korához és az állapotához képest, viszont majd 100 e az átírása, olajat olajszűrőt, szíjat úgyis cserélni kell benne(ajánlott) ráadásul 3 hónap múlva műszakija is lejár!

A fogyasztása 7-8 liter körül van legalábbis a kétliteres 100-as Audit ki lehet hozni annyiból de akkor hímestojás van a gázpedál alatt és nagyrészt városon kívül kell járni, városban 10-11 litert megeszi!

Az alkatrészek olcsók hozzá, strapabírók nagyon jó kis autók ezek de a karosszériáját nézesd át alaposan!

2011. febr. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!