Mi a véleményetek erről az autóról?

Szia!
Első blikkre a megadott fogyasztás tűnik kevésnek. Én még nem láttam 6 litert (átlagban) fogyasztó kétliteres benzinest. Az én 1.4-es Opelom is többet eszik picit. A megadott km nagyon kevés. Persze nem lehetetlen, de minimum gyanús. Amúgy szépnek tűnik, de ne felejtsd el hogy egy 92'-es autónak elég nagy szervízigénye tud lenni a korosodó alkatrészek miatt. Az én Opelom is 92'-es és költök is rá rendesen...
Persze ez nem Opel...
De azért akkor is. Ha autószerelővel mész megnézni, és ő belelkesedik, akkor vedd meg szerintem.
Üdv.

ÉS mi van, ha valakinek ennyi pénze van csak? Ja hogy valaki bele sem ülve? Szerintem 10-12 éve, pont annyira ült volna bele mindenki, mint most egy A4-be. De akkor üljön inkább a 0 Ft-os kezdőrészletű Suzuki Splash-be. Aztán majd néz, mikor fél év múlva feleannyit sem fog érni
Szerintem vedd meg (persze miután szerelő átnézte), ha nem is a legjobb, egy ideig még biztos elgurul alattad, és nem is bukhatsz rajta sokat, ha esetleg nem válna be.

Az ára tényleg jó a korához és az állapotához képest, viszont majd 100 e az átírása, olajat olajszűrőt, szíjat úgyis cserélni kell benne(ajánlott) ráadásul 3 hónap múlva műszakija is lejár!
A fogyasztása 7-8 liter körül van legalábbis a kétliteres 100-as Audit ki lehet hozni annyiból de akkor hímestojás van a gázpedál alatt és nagyrészt városon kívül kell járni, városban 10-11 litert megeszi!
Az alkatrészek olcsók hozzá, strapabírók nagyon jó kis autók ezek de a karosszériáját nézesd át alaposan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!