Simson schwalbe vagy Simson s51?
Figyelt kérdés
Nekem az schwalbe azért jön be jobban mert olcsóbb.
de végülis mindegy csak megszeretném tudni hogy melyiket érdemesebb megvenni.
2011. febr. 27. 17:12
1/13 anonim 

válasza:

az s51nek megbízhatóbban működik a gyujtása, mert azon már tirisztoros van. Ha schwalbe-t veszel, abból pedig inkább az újabb kiadást amiben az s50 blokkja van nem pedig a régi turbóhűtéses.
2/13 A kérdező kommentje:
mért a turbóssal mi a gond?
2011. febr. 27. 17:34
3/13 anonim 

válasza:

ritkább hozzá az alkatrész, és alapjábanvéve sztem jobb konstrukciók az újabb blokkok
4/13 anonim 

válasza:

Én Schwalbe-t vennék s51es blokkal, mert jobban tetszik, volt s51-em de full generált igényelt és inkább vettem egy robogót, mert nem akartam a simsonra költeni, ez már 3 éve volt de biztos vagyok benne h jól döntöttem.
5/13 anonim 

válasza:

A Schwalbe-ba nem raktak csak turbóhűtéses blokkot és az S51-ét. Az S51 modernebb, szinte minden stílus kialakítható belőle. A Schwalbe azért olcsóbb, mert régebbi és nem is annyira felkapott mint a z újabb társai.
6/13 A kérdező kommentje:
meg a svalble nem is olyan drága 30e körül már van normális állapotú.
2011. febr. 27. 19:03
7/13 anonim 

válasza:

Ezt elsőnek írtam. jah és csak, hogy tudd, S51-et is gyártottak megszakítós gyújtással.
8/13 A kérdező kommentje:
szerintetek ez megéri mert ha igen akkor holnap felhívom a srácot
2011. febr. 27. 19:13
9/13 anonim 

válasza:

19:02
Köszönöm a helyreigazítást, mindig tanul valamit az ember. A lényegen nem változtat, mármint hogy számomra nem szimpatikus a turbós. Azt tudtam, hogy s51 is volt megszakítós gyujtással, de ha nem tévedek akkor nem az az eltrjedtebb ugye?
10/13 anonim 

válasza:

Hát én több megszakítóssal találkozok, mint tirisztorossal, valószínűleg az egyszerűsége miatt. Ha meghibásodik, olcsóbb hozzá az alkatrész, kicseréled és megy. A tirisztorosnál kevesebb a hibalehetőség, de ha ott valami elromlik nem tudsz hazakeveredni vele mert az nem haldoklik, egyszerűen megáll és nem megy. Ehhez az alkatrészek is drágábbak, viszont megbízhatóbb, a fordulatot jobban bírja. (Mondjuk azért annyira nem kell nagyon forgatni, mert a lendkerék a rendszer következő gyenge pontja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!