Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson schwalbe vagy Simson s51?

Simson schwalbe vagy Simson s51?

Figyelt kérdés

Nekem az schwalbe azért jön be jobban mert olcsóbb.

de végülis mindegy csak megszeretném tudni hogy melyiket érdemesebb megvenni.

2011. febr. 27. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az s51nek megbízhatóbban működik a gyujtása, mert azon már tirisztoros van. Ha schwalbe-t veszel, abból pedig inkább az újabb kiadást amiben az s50 blokkja van nem pedig a régi turbóhűtéses.
2011. febr. 27. 17:28
 2/13 A kérdező kommentje:
mért a turbóssal mi a gond?
2011. febr. 27. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
ritkább hozzá az alkatrész, és alapjábanvéve sztem jobb konstrukciók az újabb blokkok
2011. febr. 27. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Én Schwalbe-t vennék s51es blokkal, mert jobban tetszik, volt s51-em de full generált igényelt és inkább vettem egy robogót, mert nem akartam a simsonra költeni, ez már 3 éve volt de biztos vagyok benne h jól döntöttem.
2011. febr. 27. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
A Schwalbe-ba nem raktak csak turbóhűtéses blokkot és az S51-ét. Az S51 modernebb, szinte minden stílus kialakítható belőle. A Schwalbe azért olcsóbb, mert régebbi és nem is annyira felkapott mint a z újabb társai.
2011. febr. 27. 19:02
 6/13 A kérdező kommentje:
meg a svalble nem is olyan drága 30e körül már van normális állapotú.
2011. febr. 27. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Ezt elsőnek írtam. jah és csak, hogy tudd, S51-et is gyártottak megszakítós gyújtással.
2011. febr. 27. 19:09
 8/13 A kérdező kommentje:

[link]

szerintetek ez megéri mert ha igen akkor holnap felhívom a srácot

2011. febr. 27. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:

19:02

Köszönöm a helyreigazítást, mindig tanul valamit az ember. A lényegen nem változtat, mármint hogy számomra nem szimpatikus a turbós. Azt tudtam, hogy s51 is volt megszakítós gyujtással, de ha nem tévedek akkor nem az az eltrjedtebb ugye?

2011. febr. 27. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát én több megszakítóssal találkozok, mint tirisztorossal, valószínűleg az egyszerűsége miatt. Ha meghibásodik, olcsóbb hozzá az alkatrész, kicseréled és megy. A tirisztorosnál kevesebb a hibalehetőség, de ha ott valami elromlik nem tudsz hazakeveredni vele mert az nem haldoklik, egyszerűen megáll és nem megy. Ehhez az alkatrészek is drágábbak, viszont megbízhatóbb, a fordulatot jobban bírja. (Mondjuk azért annyira nem kell nagyon forgatni, mert a lendkerék a rendszer következő gyenge pontja)
2011. febr. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!