Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy traktort,...

Szeretnék venni egy traktort, hogyan mivel kezdjem mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

[link]

erre gondoltam, vélemény?

szántani ,esetleg vetni, utánfutót húzni...? mit lehet még ezzel csinálni?

(ne nézzetek nagyon hulyének köszi:D, bunkók pls kíméljenek)

Egy kis pénzt keresni:), meg lagalább addig se itthon unatkozok...

ja és van egy elég nagy utánfutónk kocsira(nemhasználjuk) átlehet ugy alakitani, hogy ehez is jó legyen?

2011. febr. 26. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy szaki benne,de amit tudok,elmondom.Nem örven nagy népszerűségnek ezen a téren sem a rönóóó.Elég régi trakesz,amihez nem biztos,hogy reális áron találsz alkatrészt.Az,hogy nem működik rajta minden tökéletesen,arra mérget vehetsz.Amúgy úgy tűnik,mindenfélét rá lehet aggatni,TLT lehajtás is van.Az átalakításnak viszont meg kell felelni bizonyos műszaki követelményeknek.
2011. febr. 26. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szeretnél egy traktort? Vegyél PD-TDI dízelt, na az igazi traktor hangot ad!
2011. febr. 27. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok én se Renault szakértő, de ennél a traktornál még minden vezérlés mechanikus. Ebből gondolom, hogy gyakori elektronikai meghibásodás nincs. Az adagoló is teljesen mechanikus szerkezet, egy jó szerelő simán beállítja egy műhelyben ha nem jól működik. A másik dolog, hogy alkatrészt tényleg nehéz hozzá találni. Ismerősömnek is van egy 1988s japán Himonoto traktorja és nem tud hozzá levegőszűrőt venni.

Utánfutót húzni jó lesz, csak egy vonógömböt és egy elektromos csatlakozót kell rá tenni.

A kardánhajtással(TLT) mindenféle dolgot meg lehet hajtani, pl. szalagfűrészt, szivattyút öntözéshez, gazirtásra a szárzúzót, műtrágyaszórót, amivel vethetsz is pl. búzát árpát stb.

A lényeg, hogy önmagában a traktor nem sokat ér, venned kell hozzá még más dolgokat is, ha sokmindenre akarod használni.

2011. febr. 27. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:

értem köszönöm a válaszookat...

de egy ember azt mondta, hogy ez gazdaságtalan dolog...

mert a benzin pénz meg stb...

szerintetek?

2011. febr. 28. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!