Lehet kapni az autóba FELNŐTEKNEK ülésmagasítót?
Figyelt kérdés
Az a gondom, h túl alacsony a párom autója (kettőt nincs pénzünk venni és fenntartani mielött az lenne a válasz h vegyek sajátot) és emiatt h én is alacsony vagyok nem látok ki belőle rendesen (mert az autón belül még alacsonyan van az ülés is) és az jutott eszembe h jobban érezném magam vezetés közben ha magasabban tudnék ülni. Nézegettem már Google-ban de csak ilyen gyereküléseket dobott ki. Létezik ilyen vmi párna vagy akármi felnőtteknek? Ha igen hol és mennyiért? Köszi2011. febr. 25. 20:05
11/14 anonim válasza:
Lidl-ben néha találhatsz ülésmagasító párnát, testvérem vett egyet (172 centi), de nem azért, mert nem emelhetné magasabbra az ülést, hanem mert így nem fáj a háta. De az arra való.
12/14 anonim válasza:
Nekem anyám párnát rakott maga alá a Kis Polskiba,úgy vezetett.. Na az volt vicces..:) A mostani autókba lehet az ülés mélységét is magasságát is állítani,azt kéne megnézni,a tieteken nincs e ilyen lehetőség.. Ha nincs,akkor marad a párna..
13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért annyira érdekes, de elárulom persze: ez az autó egy Suzuki Swift (régi). :)
2011. febr. 26. 21:12
14/14 anonim válasza:
Valahogy gondoltam, hogy suzukis vagy. :D Amúgy én a helyedben összehajtott pléddel probálkoznék. Az egész ülést beterítve. Nem csúszik el, nem pállik oda a feneked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!