Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet kapni az autóba FELNŐTEK...

Lehet kapni az autóba FELNŐTEKNEK ülésmagasítót?

Figyelt kérdés
Az a gondom, h túl alacsony a párom autója (kettőt nincs pénzünk venni és fenntartani mielött az lenne a válasz h vegyek sajátot) és emiatt h én is alacsony vagyok nem látok ki belőle rendesen (mert az autón belül még alacsonyan van az ülés is) és az jutott eszembe h jobban érezném magam vezetés közben ha magasabban tudnék ülni. Nézegettem már Google-ban de csak ilyen gyereküléseket dobott ki. Létezik ilyen vmi párna vagy akármi felnőtteknek? Ha igen hol és mennyiért? Köszi
2011. febr. 25. 20:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Felnőteknek nincs ilyen csinálsz magadnak vagy kicserélitek az ülést amin lehet ülésmagaságot is állítani
2011. febr. 25. 20:09
 2/14 anonim ***** válasza:

A gyereküléseknél szerintem nem az számít, hány éves vagy, hanem hogy hány kiló. Szóval simán lehet, hogy valamelyik jó neked.

De különben valamilyen magasítót házilag is tudsz alkotni, pl. egy jóó kemény párnát. Vagy ha olyan az ülés, akkor valami keményebb is lehet, én pl. két nagy könyvvel magasítom a zongoraszéket :)

2011. febr. 25. 20:11
 3/14 A kérdező kommentje:
na jó a telefonkönyv nekem is eszembe jutott, de nem tartottam túl biztonságosnak (gondolom csúszkál)... köszi a válaszokat, de ha még vkinek van vmi más, jó ötlete akkor várom! köszönöm!
2011. febr. 25. 20:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Mitek van? Lamborghini?
2011. febr. 25. 20:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Keményebb párna/párnák esetleg?
2011. febr. 25. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:

A telefonkönyv tényleg veszélyes, de nem is olyasmire gondoltam :)

Egyébként szerintem biztos lehet csináltatni egyedileg akár hungarocellból, akár valami más könnyű anyagból magasítót.

2011. febr. 25. 20:22
 7/14 anonim válasza:
0%
röhej
2011. febr. 25. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Én is alacsony vok,tökre megértem milyen rossz úgy vezetni!

Én fogtam egy diszpárnát,vartam rá huzatot,mindig bennt van a kocsiba!

Látta már rendőr is, nem szólt semmit!

Sőt mikor tanfolyamra jártam, akkor is vittem!

Senki nem szólt,hogy azt talán nem kellenne!

Csak mondjuk jó 200-300km után már nagyon fáj a seggem töle!:-)

2011. febr. 25. 20:45
 9/14 T5- ***** válasza:
Szabad megtudni az autó pontos típusát?
2011. febr. 25. 21:02
 10/14 Tubarózsa ***** válasza:

szia! nekem is ilyen problémám van mint neked. én egy kispárnát raktam magam alá. pontjó. kényelmes, és nekem se szóltak érte.

üdv 20L

2011. febr. 25. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!