Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne egy sport...

Mennyibe kerülne egy sport kipufogórendszer?

Figyelt kérdés
Tom hogy ezt csak úgy nem lehet megmondani de csak úgy kb hány ruppó körül? Nem csak dob meg vég! Előre is ty a normális válaszokat!
2011. febr. 25. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább előbb fejezd be a szakmunkásképzőt, és cseréld le azt a 17 éves Suzuki Swiftedet egy normális autóra, amire nem kell sport kipufogórendszer, anélkül is tapadnak rá a 14 éves kiscsajok.
2011. febr. 25. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Te kollega!

Szerintem nem ez volt a kérdés.

Lehet, hogy igazad van a kérdező korát illetően, de azért talán mégsem neked kellene megmondanod,ki milyen autót vegyen. Ki vagy te ehhez? Kinek képzeled magad?

Kérdező:

Autófüggő az ár. Általában egyedileg készülnek a leömlők, csövek, dobok, pontos tervek szerint, amit a te autódhoz terveznek. Súlyos százezrekbe kerül egy komoly sportrendszer.

2011. febr. 25. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egy léghűtéses Porsche 911-re kértem egyszer ajánlatot a Supersprinttől, kb 300e lett volna. Végül nem vettem meg, a gyárival adtam el a kocsit.

Szerintem erősen autó és gyártófüggő. Egy nagy teljesítményű autóra egy Remus vagy Supersprint biztos drágább, mint egy egyszerű autóra mondjuk egy Koppány (azt hiszem van ilyen)

2011. febr. 25. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
egy normális rendszert 250.000 alatt nem nagyon lehet megúszni egyik autónál sem
2011. febr. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!