Mennyibe kerülne egy sport kipufogórendszer?
Figyelt kérdés
Tom hogy ezt csak úgy nem lehet megmondani de csak úgy kb hány ruppó körül? Nem csak dob meg vég! Előre is ty a normális válaszokat!2011. febr. 25. 08:44
1/4 anonim válasza:
Inkább előbb fejezd be a szakmunkásképzőt, és cseréld le azt a 17 éves Suzuki Swiftedet egy normális autóra, amire nem kell sport kipufogórendszer, anélkül is tapadnak rá a 14 éves kiscsajok.
2/4 anonim válasza:
Te kollega!
Szerintem nem ez volt a kérdés.
Lehet, hogy igazad van a kérdező korát illetően, de azért talán mégsem neked kellene megmondanod,ki milyen autót vegyen. Ki vagy te ehhez? Kinek képzeled magad?
Kérdező:
Autófüggő az ár. Általában egyedileg készülnek a leömlők, csövek, dobok, pontos tervek szerint, amit a te autódhoz terveznek. Súlyos százezrekbe kerül egy komoly sportrendszer.
3/4 anonim válasza:
Én egy léghűtéses Porsche 911-re kértem egyszer ajánlatot a Supersprinttől, kb 300e lett volna. Végül nem vettem meg, a gyárival adtam el a kocsit.
Szerintem erősen autó és gyártófüggő. Egy nagy teljesítményű autóra egy Remus vagy Supersprint biztos drágább, mint egy egyszerű autóra mondjuk egy Koppány (azt hiszem van ilyen)
4/4 anonim válasza:
egy normális rendszert 250.000 alatt nem nagyon lehet megúszni egyik autónál sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!