Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez nyári vagy téli gumi?

Ez nyári vagy téli gumi?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 25. 05:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyári.

Michelin mxt talán : 155/70 R13.

2011. febr. 25. 06:51
 2/17 anonim ***** válasza:
ahogy az elöttem szolo mondja...ez a regi swift gyäri felnije a gyäri gumival.
2011. febr. 25. 07:19
 3/17 anonim ***** válasza:
Gyári Suzuki nyári gumi
2011. febr. 25. 12:51
 4/17 anonim ***** válasza:

Megerősítem, nyári Michelin MXT 155/70 gyári Suzuki felnin.

Jó öreg gumi lehet.

2011. febr. 25. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
34%

Hogy lenne már nyári gumi ez? Idióták!

Egy gumit legelsőre azzal lehet megállípítani, hogy melyik évszakos, hogy megnézed mennyire lamellázott az abronc.

Ezzel a cikk-cakkos apró barázdákkal kapszkodnak meg a hóban, és segíti az abroncsot, hogy kitisztítsa a havat a bordák közül.

100% hogy ez téligumi.

2011. febr. 25. 14:16
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez téli tutira nekem is ilyen van!
2011. febr. 25. 14:44
 7/17 anonim ***** válasza:
amiröl a 46%-os válaszadónk beszél cikk-cakkok, azonkan téli gumi esetén nem csak a külsö szélen kellene elhelyezkedni (mint ahogy a képen is látszik) hanem a teljes futófelületen. Ez a gyári nyári gumija az swiftnek!
2011. febr. 25. 14:49
 8/17 anonim ***** válasza:

A 46 b% -os vagyok ,és ,ha jobban megnézed a a cikk- cakkos lamellák középre is beívelnek.

Szerintem téli. Nekem ez a véleményem, ráadásúl, ha megnéze da dátumot, amikor lefényképezték, akkor az egy januári dátum. Szerintem v.ki el akarja passzolni a gumiját jó áron, kétlem ,hogy a nysárit adná el ilyenkor télen.

2011. febr. 25. 15:07
 9/17 lodarazs ***** válasza:
Ez egyértelműen téli gumi! Már a magyarázat is elhangzott, nem értem miért kell ezen fennakadni.
2011. febr. 25. 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg 46 %-os ez nyári gumi.

A régi swifteket ezzel adták ki.Egy ilyen garnitúrát már lekoptattam most a második fut csak már kicsit öregek.

Egyébként csak érdekességként nyáron száraz úton úgy tapad mint ha beleszögeznék az aszfaltba, de amint egy kis eső esik olyan mint ha jégpályán autóznál. El tudod képzelni milyen télen? egyszer túl későre sikerült a téli gumira váltás és egy napot mentem vele az első hóba, hát a katasztrofális enyhe kifejezés (pedig imádok télen hóba vezetni) Tehát mégegyszer EZ NYÁRI GUMI mint ahogyan már sokan előttem megmondták.

2011. febr. 25. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!