Milyen robogót vegyek?
Figyelt kérdés
Lényegében az alacsony üzembetartás miatt szeretnék venni egy robogót, de sajnos van egy minimális apró problémám. A 205cm-el és 120 kg-mal melyik félét célozzam meg ami még kényelmes is? Köbcentiben a 250eseket vagy az afölöttieket részesítem előnyben. Nem kezdő vagyok, csak tanácstalan.2011. febr. 23. 10:41
1/4 anonim 

válasza:

semmilyent, inkább valami váltósat
2/4 anonim 

válasza:

De olyat szeretne amit olcsón fent lehet tartani. Egy endoróval(ami még menne a paramétereihez) elég sok gond van. Malaguti F12-t vettem most, én 180centi vagyok 110kg és bátran viszi a 70et is. Egyébként gyári rajta minden és 50 köbcentis.
3/4 anonim 

válasza:

4/4 anonim 

válasza:

Aprilia leonardó 250. Kényelmes , erős. 350-ért megkapod lerendszámozva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!