Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy mossam le a kocsit -1,...

Hogy mossam le a kocsit -1, -2 fok van?

Figyelt kérdés

Nem akarom hogy ráfagyjon a víz de szeretném ha hétvégére tiszta lenne.

Csak az autómosó jöhet szóba?

2011. febr. 22. 05:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mosás után állj be vele egy fűtött helyre, a teljes száradásig.
2011. febr. 22. 08:29
 2/7 anonim válasza:

Mint máskor, de langyos, (nem forró) vízzel. Utána lesznek rajta ilyen fehér kis foltok, de tiszta lesz!

Memo: víz, fefe, szivacs, sampon, törlő, esetleg slauuugg

2011. febr. 22. 08:30
 3/7 T5- ***** válasza:

Ha teheted előtte állj be a garázsba, hogy a kaszni is melegebb legyen.

Ahogy mondták előttem is, fontos, hogy ne forró vízzel mosd, mert a hirtelen hőmérsékletkülönbségtől rosszabb esetben valamelyik üveg is megrepedhet. Szóval langyos vízzel, samponnal átmosod, utána tisztával ugyebár, és áttörölgeted, ha valamennyi ráfagyott, akkor állj vissza a garázsba, várd meg míg meghenyhül, és újra törölgetsd át. Én így szoktam. Ha módod van rá akkor én a kerékjárati ív peremeit, meg a küszöbök alját is le szoktam csapatni tisztára(slag, sterimó).

2011. febr. 22. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács:ha nem állsz fűtött helyen,mosás után fújd le az ajtók gumitömítéseit szilikon sprével,mivel maradhat itt-ott víz,és akkor nem fagy be az ajtó.
2011. febr. 22. 11:49
 5/7 T5- ***** válasza:
Ja, meg a zárba is fújhatsz kis wd-40-et, kellemetlen ha belefagy a víz és nem tudod bedugni a kulcsot...
2011. febr. 22. 11:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Nincs garázs az a gond.

Ha lenne akkor nem tettem volna fel a kérdést.

2011. febr. 22. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
nem kell már sok tavaszig...addig pedig kilehet bírni úgy hogy ha jön egy kis jobb idő akkor gyorsan lemosom:)
2011. febr. 23. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!