Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Moped autót lehet 50ccm3...

Moped autót lehet 50ccm3 jogosítvánnyal vezetni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy nekem 50ccm3 motorra van jogsim és ha veszek egy moped autót akkor vezethetem vele?
2011. febr. 19. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem.
2011. febr. 19. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Moped autóhoz B-s jogsi szükséges, hamár B-s jogsija van az embernek akkor valami normálisabb autót fog úgyis vezetni. De városon belül jó a moped autó is főleg kis városba vagy faluba
2011. febr. 19. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:

magyarisztánba nem lehet mopedautót M-es jogsival vezetni.

és az a poén hogy ezt a törvényt olyan emberek hozták akik még azt se tudták hogy a B kategóriás jogosítványhoz jár az M-es jogosítvány, sőt még azt se tudták hogy M-es jogosítvánnyal mit lehet vezetni. szánalom ami itt folyik

2011. febr. 19. 23:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Moped autót elméletileg kismotor jogsival lehetne vezetni azért moped autó a neve ,és a végsebessége is 45 km/h. De természetesen ebbe az országba mindent túlbonyolítanak ,hogy semmi ne működhessen egyszerűen ,,szóval Szolnok megyében magát a moped autókat is üldözik úgy hogy ott mindegy ,milyen jogsival vezeted akkor is megbüntetnek.
2011. febr. 20. 16:04
 5/11 A kérdező kommentje:
az szép
2011. febr. 20. 16:53
 6/11 haverka ***** válasza:
rákérdeztem az oktatómnál és azt mondta lehet hiszen a nevében is benne van az hogy moped tehát lehet M-es jogsival vezetni:D:D
2011. febr. 20. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: Akkor mond meg az oktatódnak,hogy elég rosszul tudja a dolgokat! Ugyanis moped autóhoz magyarországon igenis B kategóriás jogosítvány kell mostmár!
2011. febr. 22. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy még moped autó ugyanúgy kell hozzá B-s jogsi viszont a moped robogót nyugodtan lehet vezetni jogsi nélkül én 2 éve azzal járok szinte mindenhova max másik városba rendőr autó jött mellettem és füleltek hogy milyen motorral megy :D
2011. febr. 22. 22:24
 9/11 haverka ***** válasza:
utolsó előtti:milyért eddig nem kellet?
2011. febr. 23. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy ideig lehetett M kategóriás jogsival is vezetni!
2011. febr. 23. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!