Moped autót lehet 50ccm3 jogosítvánnyal vezetni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy nekem 50ccm3 motorra van jogsim és ha veszek egy moped autót akkor vezethetem vele?2011. febr. 19. 20:40
2/11 anonim válasza:
Moped autóhoz B-s jogsi szükséges, hamár B-s jogsija van az embernek akkor valami normálisabb autót fog úgyis vezetni. De városon belül jó a moped autó is főleg kis városba vagy faluba
3/11 anonim válasza:
magyarisztánba nem lehet mopedautót M-es jogsival vezetni.
és az a poén hogy ezt a törvényt olyan emberek hozták akik még azt se tudták hogy a B kategóriás jogosítványhoz jár az M-es jogosítvány, sőt még azt se tudták hogy M-es jogosítvánnyal mit lehet vezetni. szánalom ami itt folyik
4/11 anonim válasza:
Moped autót elméletileg kismotor jogsival lehetne vezetni azért moped autó a neve ,és a végsebessége is 45 km/h. De természetesen ebbe az országba mindent túlbonyolítanak ,hogy semmi ne működhessen egyszerűen ,,szóval Szolnok megyében magát a moped autókat is üldözik úgy hogy ott mindegy ,milyen jogsival vezeted akkor is megbüntetnek.
5/11 A kérdező kommentje:
az szép
2011. febr. 20. 16:53
6/11 haverka válasza:
rákérdeztem az oktatómnál és azt mondta lehet hiszen a nevében is benne van az hogy moped tehát lehet M-es jogsival vezetni:D:D
7/11 anonim válasza:
Utolsó: Akkor mond meg az oktatódnak,hogy elég rosszul tudja a dolgokat! Ugyanis moped autóhoz magyarországon igenis B kategóriás jogosítvány kell mostmár!
8/11 anonim válasza:
Attól hogy még moped autó ugyanúgy kell hozzá B-s jogsi viszont a moped robogót nyugodtan lehet vezetni jogsi nélkül én 2 éve azzal járok szinte mindenhova max másik városba rendőr autó jött mellettem és füleltek hogy milyen motorral megy :D
9/11 haverka válasza:
utolsó előtti:milyért eddig nem kellet?
10/11 anonim válasza:
Egy ideig lehetett M kategóriás jogsival is vezetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!