Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idős lehet Yamaha jog...

Mennyi idős lehet Yamaha jog sport edition alv. Sz.3cp?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem azt mondta a tulaj hogy 1997-es 3kj. sajnos nem értek a robogókhoz és el is hittem, meg is vettem, 60000ft-ba került. Ma amint nézegettem a hátsó felnibe 1990 van írva az elsőbe 1988. Ez valószínű, hogy 2JA,de az biztos hogy állóhengeres. amúgy jó nincs vele baj indul is megy is. csak öreg. van ehhez még alkatrész? Megtartsam?
2011. febr. 17. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól,hogy a felni öregebb,még lehet '97-es a motor.Lehet csak megütötték a felniket és olcsóbb volt cserélni,mint javítani.Vagy nagyon elkoptak a gumik és fele annyiért kapott egy szerelt kereket (felnit,jó gumival),mint amennyibe az új gumi kerülne.Talán a régebbi kiadású felni jobban tetszett neki,mint az új.
2011. febr. 17. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor most 3KJ robogó (ami pl artistic special, és fekvőhengeres) vagy 2JA ami régebbi és állóhengeres? AMúgy mindkettő régebbi gyártású mint 1997, az biztos. Nekem ZR Jog van ami több generációval újabb és az is még csak 1996-os. Az, hogy felnibe más a dátum mint pl idomban, az szinte lényegtelen, mivel ezeket konténerbe hozták Japánból(amit ott kidobtak), majd itthon szépen több darabból lettek újjáélesztve. Elsőként a Babó motors csinálta ezt Pestimrén, mostmár ők gyártják a motowellt.
2011. febr. 17. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam, hogy mindegyik Jog-hoz van alkatrész bőven, azért ne add el.
2011. febr. 17. 18:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (csak azt mondta ...hogy 3kj de ez nem lehet akkor mert ez álló hengeres) köszi még egyszer.
2011. febr. 18. 00:07
 5/5 frequency ***** válasza:
Yamaha jog 2ja sport edition állóhengeres minarelli blokkal van szerelve.Blokktípus jelzés a blokkon a hátsó keréknél van az olajtúlfolyótól jobbra lejjebb.Alváztípus 3CP.
2013. aug. 13. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!