Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudok venni olcsó kis...

Hol tudok venni olcsó kis utánfutót?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:

hasznaltauto.hu-n van rengeteg.

bár megvenni ott nem tudod, de hasznos információkhoz lehet jutni típusokról, árakról, eladók elérhetőségeiről.

2011. febr. 17. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp át kell nézni a hírdetéseket, a neten is találhatsz rengeteget. Ha nincs széttörve, nem tükörsima gumi van rajta (egyforma mindkét oldalon) és működik az elektromossága, nagy baja nem lehet egy utánfutónak. Nézz szét a neten és ha találsz megfelelőt alkudd le az árát amennyire lehet. A papírjai is legyenek rendben (mert utánfutónál akadhat hogy nincs kedve átíratni az embereknek, győződj meg róla hogy a tulajdonos valós).
2011. febr. 17. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Konkrét dolgokban tudok írni pár szót...

November óta keresek egy erdőgép-ladyt,másfél hete találtam.

Kis 1.0 Suzukim van,37kw-os,csak ekkora féknélkülit húzhatok. Nekem a 2 m-s hossz volt a fontos,nagy súlyokat nem akarok cipelni.

A lényeg,egy garázsban tartott,jövő márciusig műszakis,+magasítóst vettem 75ezerért.

Ami elképesztő!!!!!!!!!!!!!!!!!

---Eredetvizsga 16ezer

---Átírás,forgalmi,törzskönyv..okmányiroda..21ezer

---A biztosítás az Unionnál a legolcsóbb,nekem 1635ft/év

---A tulaj elkérte a súlyadó árát is,ez 4600/év

Ha kicsit nagyobb a futó,akkor ezek még többe kerülnek.

Borzasztó ez a RABLÁS !

Tehát a vételár után még ennyit kalkulálj be.

Ja ! Szegedi v.ok,a Déliapró-ban találtam. Az internetes hirdetésekben az értékétől 20-30 ezerrel drágábban akarják adni..ez a tapasztalatom,hisz 3 hónapig a hirdetéseken"lógtam".

2011. febr. 17. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Kössz. az infokat.
2011. febr. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!