Milyen motort ajánlanátok munkába járáshoz 15 kilométerre, maximum 250 ezer ft. -ért?
Első motor lenne, az árat írtam a kérdésben, egyenlőre "B"-s jogsihoz.Munkába járáshoz kellene.Nagyon zárójelbe írom, hogy (lánynak), de ez ne legyen akadály.:)
Köszi előre is!
Honda XL125V Varadero
125 köbcentis,vízhűtéses,két hengeres V motor.Kategóriában igen testes motor,kb mint egy 500-as gép.Nagy hasmagasság,hosszú rugóutak.Erős gép,jól megy és nagyon kényelmes.Egy igazi túraenduro.A terepgumi nem biztos,hogy túl jó választás,mert aszfalton gyorsan kopik,de ha ésszel mész akkor az aszfaltra való gumi is jó a földúton.
Kicsit félve ajánlom,mert egy lánynak elég nagy.180kg a motor és elég magasan van az ülés.Alacsony és pehelysúlyú embernek küzdeni kell vele egy kicsit.Ha viszont már ráéreztél,akkor kezes bárány.Sportos,jól dönthető és isteni a hangja (kell egy Leo Vince kipufogó).Egyszer mentem ilyennel,de bármikor elfogadnám.Nagyon jó kis motor ez.
Ez egy kicsit drágább.Kb a duplájába kerül,mint amennyit megszabtál,de érdemes rá gyűjteni ha a motorozást választod.500ezer körül van egy 5-7 éves használt modell.Nagyon megbízható és olcsó az üzemeltetése.A havi törlesztőrészlet kb 10ezer Ft.Az éves biztosítás 5-7ezer Ft.
És két videó is:
Köszi mindenkinek, ma nézelődtük kicsit, sajnos csak egy bolt volt nyitva :(.
Hát még mindig nem tudom mi legyen, valószínű inkább újat veszek, azon van garancia az 50-esek is nagyon szépek voltak, illetve voltak 100-asok is.
Nagytestű robogókat ajánlgattak, mert elég magas vagyok, így közlebbről nem is olyan csúnyák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!