Mi a véleményetek a II Golf GTI 16V-ről?
Üdvwözöllek!
Én is golf fan vagyok! A második golfomat fogyasztom.
Az elsöt 2002-ben vettem 89'-es Edition One volt, háromajtós körbe fóliázott, ültetett 15" csillag felni, lakkfekete fény,DTM kipuff. Nagyon beleszerettem de igaz ami igaz le volt rugva. Gondolok itt arra hogy miután megvettem másnap megállt a centrálzár a váltó 1 hét után recsegve vette a másodikat, 1 hónap után a harmadikat is.
Ennek ellenére meghatározó dolga volt autós életemnek.
Probáltam javitgatni de mindig csak a méreg volt vele.
Igy hát 2004ben kénytelen voltam megválni töle. Ezután jött egy 98'-as passat (2.5mft) meg a ki****ott részletfizetés! Na már ennek is vége NO MORE hitel! Tavaly sikeült megvenni egy 88'as GTI 16V-t 250E-ért. Fényezése kuka volt, ezért lefényeztettem renbe rakattam most 500Ekörül vagyok, de tudom hogy jó! Átlag autóm van a lajikusok szerint, nem is vitatkozok velük! Nem lehet mindenki vw-fan! Én nem tudom miért van az de ha beleülök totálisan elégedett vagyok az érzéssel! Valahogy mindig ugy voltam vele hogy ha már autót veszek, az legyen vad érezzen belöle a nyers erŐ, meg fogja az utat. Igazábol a régi amerikai autók (Ford Mustang, Dodge Charger) ilyenek, de hát európai ember lévén no meg az üzemanyag árak miatt nem engedhetem meg magamnak. Igy hát marad a jó öreg GTI!
HArdcore LIFE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!