Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a II Golf...

Mi a véleményetek a II Golf GTI 16V-ről?

Figyelt kérdés
Én GTI fanatikus vagyok.Bátyámnak volt egy ilyenje.Akkor én még kicsi voltam,de nagyon beleszerettem és azt dédelgetem magamban,hogy szerzek egy ilyet,szépen felújítom gyári állapotára és nekem más autó talán nem is kell.De azért szívesen meghallgatnám a véleményeteket,mit gondoltok erről a vasról.
2011. febr. 16. 23:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Először is,ha Te voltál az akinek szántam előző kommentemet,arra kérlek,ne haragudj!Vagyis haragudhatsz felőlem,mert megtettem érte a magamét.Szóval,sajnálom.Már én is nézegettem ezt a vasat,de amilyen csilli-villi képeket mutogatnak róla,ahhoz képest túl olcsó.Én is tartok fenn autót és 100%-ban úgy vagyok vele,hogy nem számolom fel minden alkatrész vételárát,de nagyon vigyázok az autómra és biztosan nem fogom annyiért adni,amennyit egy szarráhajtottért el lehet kérni.Ezt meg kell fizetni.Egyébként szép,de nekem túl vad a kinézete.Én inkább tényleg egy szép,gyári állapotú gépet szeretnék majd...Max egy szép vaskos alufelnit dobnék rá,hogy tartsa magát a kanyarban:D
2011. febr. 18. 18:25
 12/13 anonim válasza:

Üdvwözöllek!

Én is golf fan vagyok! A második golfomat fogyasztom.

Az elsöt 2002-ben vettem 89'-es Edition One volt, háromajtós körbe fóliázott, ültetett 15" csillag felni, lakkfekete fény,DTM kipuff. Nagyon beleszerettem de igaz ami igaz le volt rugva. Gondolok itt arra hogy miután megvettem másnap megállt a centrálzár a váltó 1 hét után recsegve vette a másodikat, 1 hónap után a harmadikat is.

Ennek ellenére meghatározó dolga volt autós életemnek.

Probáltam javitgatni de mindig csak a méreg volt vele.

Igy hát 2004ben kénytelen voltam megválni töle. Ezután jött egy 98'-as passat (2.5mft) meg a ki****ott részletfizetés! Na már ennek is vége NO MORE hitel! Tavaly sikeült megvenni egy 88'as GTI 16V-t 250E-ért. Fényezése kuka volt, ezért lefényeztettem renbe rakattam most 500Ekörül vagyok, de tudom hogy jó! Átlag autóm van a lajikusok szerint, nem is vitatkozok velük! Nem lehet mindenki vw-fan! Én nem tudom miért van az de ha beleülök totálisan elégedett vagyok az érzéssel! Valahogy mindig ugy voltam vele hogy ha már autót veszek, az legyen vad érezzen belöle a nyers erŐ, meg fogja az utat. Igazábol a régi amerikai autók (Ford Mustang, Dodge Charger) ilyenek, de hát európai ember lévén no meg az üzemanyag árak miatt nem engedhetem meg magamnak. Igy hát marad a jó öreg GTI!

HArdcore LIFE!!!

2011. márc. 25. 14:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hány autóban lehet átélni azt,hogy gyorsulás közben,amikor lenyomnyja a vezető a kuplungot,majd kifejeli az ember a szélvédőt,felengedés után meg a fejtámlát veri szét:)És az a hang...Emlékszem egyszer száguldoztunk vele a városban,volt,ahol 160-nal is mentünk és olyan jól gyorsul,hogy én nem is emlékszem arra,mikor mentünk 100 alatt,pedig nyílván leginkább 100 alatt mentünk:D
2011. márc. 26. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!