Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a II Golf...

Mi a véleményetek a II Golf GTI 16V-ről?

Figyelt kérdés
Én GTI fanatikus vagyok.Bátyámnak volt egy ilyenje.Akkor én még kicsi voltam,de nagyon beleszerettem és azt dédelgetem magamban,hogy szerzek egy ilyet,szépen felújítom gyári állapotára és nekem más autó talán nem is kell.De azért szívesen meghallgatnám a véleményeteket,mit gondoltok erről a vasról.
2011. febr. 16. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyon régi. Csak a gáz van vele.
2011. febr. 17. 06:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó nagyon, csak tényleg jó állapotút kell szerezni, és akkor tökéletes lesz.
2011. febr. 17. 12:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, csak GTI, az a baj, szerintem szinte lehetetlen nem széthajtottat találni. Azért írtam h sok a gáz vele. Mert akkor sok is lesz xD
2011. febr. 17. 16:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Igazából annyira megrögzött vagyok,hogy nem számít,hogy ritka a jó állapotú,mert ahogy fentebb említettem,szeretném felújítani,gyári állapotára vissza alakítani.Ha egy luxust engedhetek meg a későbbiekben,akkor ez lesz az.Amúgy mennyire számít "Luxusnak" egy ilyen fenntartása.Nem az érdekel,hogy egy porschéhoz képest milyen kevés,hanem az,hogy egy átlag autóhoz viszonyítva mekkora eltérés lehet.
2011. febr. 17. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen a gatyádat is rá akarod költeni és az életed fő célja akkor vegyél egyett és hajrá!!

Amit viszont nem értek milyen átlag autóra gondolsz?? hisz a golf is az még ha te fanatikus is vagy akkor is az marad.

2011. febr. 17. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Jah, ezt én sem értettem xD Mintha a Golf 2 valami nagy szám lenne, aztarohat, annak már mennyi lehet a fenttartása xD Esküszöm úgy kérdezed, mintha minimum egy Mercedes CL 65 AMG lenne xDxDxDxDxD
2011. febr. 17. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem karakteres autó igazi klasszikus ,de korából fakadóan szét van hajtva a legtöbb meg eszi a rozsda rendesen.
2011. febr. 17. 20:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Említettem a példát.Nem értem,min röhögtök.
2011. febr. 17. 21:58
 9/13 A kérdező kommentje:
A 46%-osnak elmagyaráznám,mit is jelentenek tartalmilag a mondataim.Én jelenleg azért szaladgálok egy astrával,mert azt biztosan könnyebben fenn tudom tartani,mint a GTI-t.Látom,te sokkal jobban értesz az autókhoz,mint én,de szerintem még egy autószerelőt is meggyőzöl az igazadról.Az astra egy átlag autó.Nem?Ahhoz képest biztosan drágább fenntartani.Direkt kifejeztem,hogy még véletlenül se kerüljön szóba egy felsőkategóriás autó sem.És egy ilyen "aztarohat"-ról feltételeztem,hogy azért beszúrja oda...Légyszíves,tanulj meg írni,aztán a szövegértést is próbáld azért erőltetni,ha már elküldtek iskolába.És légyszíves ne válaszolj itt többször!Köszi!
2011. febr. 17. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmit keresel? [link]

Ezzel még nem is kéne semmit sem csinálni, jó így ahogy van. Jól néz ki, csak róla sem tudom elképzelni, hogy normálisan mentek vele Suzukis nagypapa mögött.

2011. febr. 17. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!