Melyik a legférfiasabb autó?
Nem ertem az összefüggest!
Attol, hogy egy Aston Martint vezetek, miert nem irhatnek a gyakorikerdesek.hu-n? Söt, van, amikor megkivanok egy Big Mac-et vagy pizzaszeletet. Ez csak Magyarorszagon van ugy, hogy ha valaki meg tud engedni maganak bizonyos dolgokat, akkor mar csak hivalkodasbol is, csak olyasvalamivel tölti az idejet, amiert fizetni kell sulyos penzeket. Nem yachtozom, nem gyüjtök porosodo mütargyakat es nem egy C kategorias celeb a csajom, hogy neha az en pofam is legyen mar ujsagban.
Egyszerü kisfiu maradtam, csak nagyobbak lettek a jatekszereim ;) Van egy kocsim es egy motrom, amik teny, hogy többbe kerültek, mint amennyit ernek, de ilyenkor ugy erzem, hogy a szelesedö vigyor az arcomon megeri.
Ettöl függetlenül abszolut nem erdekel, hogy valaki nem hiszi el, csupan sajnalom, hogy erre ez volt az elsö reakcio. Itt egy anonym forumon miert vagnek fel valamivel? Söt in real life sem szoktam megallni kavezok elött bögetni a masinat, hogy mindenki lassa, hogy lelkileg milyen szegeny lehetek...
Sooooooo, mivel nem szeretnek offolni, tovabba is a DBS-t tartom a legtesztoszteronszagubb autonak. Es ugy vettem eszre, hogy hangjanak frequenciaja kepes hatni a nöi nemiszervre... (meg mielött valaki fiokba tenne, aktualis paromat nem igy ismertem meg!)
:D Csupan kivancsisagbol:
Mi a felsö hatar, amivel lehet rendelkezni, hogy hitelesnek tünjön itt az ember? Ha irtam volna egy gusztustalanul agyontuningolt Golfot, akkor mindenki elhiszi, vagy csak robogos irhat ide? Attol, hogy nem hiszed el, szerinted rosszabb napom lesz? Ha valoban nincsen, mennyire szanalmas es ertelmetlen, egy ilyet ANONYMEN!!! elhitetni ANONYM!!! emberekkel? Nem szeretnek minösiteni, de ugy tünik, hogy azok, akiknek kepzeleterejüket tulhaladja, hogy azokat az amugy lehet nem annyira nagy darabszamban, de megis tömeggyartasban gyartott autokat valaki vezeti is, valoszinüleg meglehetösen kis eselyt latnak arra, hogy eletükben elerjenek olyasmit, amiert meg tudnak magukat jutalmazni ehhez hasonlo dolgokkal!
Teny, hogy meglehetösen csucsmodell a DBS, de nem Magyarorszagon elek, viszont nem vagyok vezetö pozicioban sem. (A fönökömnek pl. Maganhelikoptere van, de munkaba biciklivel vagy esöben Metroval jar. Mielött kommentelnetek, hogy en miert nem: Azert nem, mert nekem munkam nagy resze különbözö orszagokban követeli jelenletemet.) Engem csak a logikaja erdekel annak, hogy egy bizonyos eletszinvonal miert zarja ki az olykor szorakoztato idötöltest az ilyen jellegü honlapokon?
Nem erzem magam ferfiasabbnak attol, hogy van egy ilyen autom, de teny, hogy nagyon allat erzes ilyet vezetni. Azt viszont hozzateszem, hogy szerintem nincs az a kocsi, ami feelingben felveszi a versenyt egy jo motorral, amelynek csucsmodelljei is kb. tizedebe kerülnek (meg egy szemelyes igenyek szerinti customizing is belefer) az olyan kategoriaju sportkocsiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!