S. O. S Mi baja lehet a a robogómnak?
S.O.S Múltkor elszeretem volna menni motorozni és valami baja volt a motornak.A probléma beindítom a motort visszaengedem a gázt akkor egy nagyon picit visszaesik a fordulat és újra elkezd pörögni mint állat .Az alapjáratcsavar teljesen be van csavarva és nem szeretném elvinni szerelőhöz ha megtudom csinálni én is lécci segítsetek.
Ez egy Yamaha mint ami 5 évet ált és mi megcsináltuk gázbovden csere karbi pucolás most megy csak nem tudom hogy mi a baja segítsetek lécci.

Szerintem meg túl sok levegő amit szív, lehet fel van akadva az úszó, ha ez nem ilyen Hi-tekes cucc
Karbit szedd szét mosd ki ,de ne vízbe..:P (Benzinbe) és ha tudod kompresszorral fúvasd ki. Ha nincs ilyen lehetőséged akkor benzinkút" kerék fújtató csak egy motor hagyományos bicikli szelep átalakítót rakj rá szűkítőnek megfelel.. Ja és fotózd le mikor szétszeded fázisonként. mikor össze rakod jól fog jönni. én így szoktam és ált bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!