Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » S. O. S Mi baja lehet a a...

S. O. S Mi baja lehet a a robogómnak?

Figyelt kérdés

S.O.S Múltkor elszeretem volna menni motorozni és valami baja volt a motornak.A probléma beindítom a motort visszaengedem a gázt akkor egy nagyon picit visszaesik a fordulat és újra elkezd pörögni mint állat .Az alapjáratcsavar teljesen be van csavarva és nem szeretném elvinni szerelőhöz ha megtudom csinálni én is lécci segítsetek.

Ez egy Yamaha mint ami 5 évet ált és mi megcsináltuk gázbovden csere karbi pucolás most megy csak nem tudom hogy mi a baja segítsetek lécci.

2011. febr. 16. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Karbi dugulásra tippelek.
2011. febr. 16. 18:08
 2/12 A kérdező kommentje:
a dugulástól felpöröghet enyire?mert utána nem is akar megálni
2011. febr. 16. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Az alapjáratcsavar teljesen be van csavarva és nem szeretném elvinni szerelőhöz ha megtudom csinálni én is lécci segítsetek.

Pont ettől pörög fel, annak nem kell teljesen betekerve lennie. Kezd el kitekerni.

2011. febr. 16. 19:00
 4/12 A kérdező kommentje:
kb menyire?
2011. febr. 16. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Na igen :D Nem olvastam el figyelmesen a leírást...első voltam
2011. febr. 16. 20:36
 6/12 A kérdező kommentje:
ak bizti hogy ez a baja mert akkor holnap nekiálok azt állítgatok csak ha nmbizti ak nemálok neki feleslegesen nehogy még szarab legyen
2011. febr. 16. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ha az alapjárat állító csavart teljesen betekered, akkor a csavar teljesen felemeli a súbert.
2011. febr. 16. 21:39
 8/12 A kérdező kommentje:
ja és ak lesz alapjárat szoval ha kitekerem amenyire tudom hogy nemelegyen alapjárat akkor elvileg jó lesz ugye?
2011. febr. 17. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Addig tekered kifele, amíg nem pörög, csak max 1200-at és nem hajtja a hátsó kereket.
2011. febr. 17. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem főtengelyszimering
2011. febr. 19. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!