K.krisz03 kérdése:
Miért fulladozik a Honda Dio miután bemelegedett?
Figyelt kérdés
Hidegen minden rendben, illetve rövidebb szakaszokon melegen is. De pár 100m után csak alapjárat van, és nehezen pörög fel, illetve csak hörög, és nagyobb gázadásra inkább lefullad, viszont pöccre indul. Karburátor tiszta, ahogyan a légszűrő is, és a kipufogó is. Benzin van a karburátorban, de mégis fehéres a gyertya, tehát keveset kap (hidegen még rajta van az automata szívató, így akkor nincs gond). Amikor megy, akkor is fehéres a füstje. Nagyon gyanakszom valamelyik főtengely szimeringre...2011. febr. 16. 17:32
1/5 anonim 

válasza:

Az bizony lehet, mert a fehér gyertya csúnya keverékszegénységre utal.
2/5 A kérdező kommentje:
Kicseréltem a szimeringeket, illetve a súbertűn emeltem, hogy picivel többet kapjon. Tökéletesen üzemelt, semmi megtorpanás, fulladás, azonnal reagált a gázra. Viszont! Kerültem egy nagyobbat, és csak 45-ig gyorsult, majd folyamatosan visszalassult 20-ra. Innen felment 60-ig, majd visszalassult, és innentől kezdve alig van ereje, 20-al sem bír menni, teljesen erőtlen. Megőrülök, ilyet még nem tapasztaltam...
2011. febr. 18. 17:03
3/5 anonim 

válasza:

az utóbbi probléma talán a variátor és a görgők
4/5 anonim válasza:
Talán a karburátort ki kéne pucoltatni. nekem is ez volt. de az nem elég ha 5-6 Bár-al kifújják.
5/5 A kérdező kommentje:
Közben meglett a probléma. A kipufogó újra eltömődött, pedig előtte takarítottam már, de hát ugye egy robogó kipufogót nem is lehet normálisan kitakarítani/kiégetni.
2011. febr. 20. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!