Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy MG-Rover...

Szerintetek egy MG-Rover klubos makulátlan Rover 45-öst meg merjek venni?

Figyelt kérdés
Az autó klubtagé volt, és elképesztően makulátlan a külseje és a belső tere. A múltja teljesen lekövethető, a km. valós. Az autó finoman megy, tele van kényelmi extrával. Mégis félek a Rovertől, mert a gyár csődbe ment, a kocsi állítólag megbízhatatlan és az alkatrész horribilis áron kapható hozzá. Az autóba menthetetlenül beleszerettem. Meg merjem venni?
2011. febr. 16. 16:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Hozzátenném még, hogy nem vagyok valami pénzes, tehát évente egy 100-asnál többet szervizre nem nagyon tudok költeni.
2011. febr. 16. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én semmiképp nem vennék Rovert, nem a megbízhatóságáról híres. De ha ennyire tetszik, vedd meg, valakinek ezeket is meg kell :)
2011. febr. 16. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak azok a Roverek szarok amiket nem tartottak karban, de mivel ezt karban tartották ez valószínűleg jó lesz, amúgy egyszer úgy hallottam hogy valamelyik kínai autógyár megvette a Rover licencét és gyártják Kínában csak nem tudom milyen néven, úgyhogy alkatrészt, ha mást nem kínait lehet hozzá kapni.
2011. febr. 16. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Van olyan Indonéz márka hogy Proton, az is Rover licenc és tökéletesen ugyanaz mint a Rover amelyikből csinálták
2011. febr. 16. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Még a típusszámuk is talán ugyanaz

2011. febr. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!