Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek kb.2.500...

Milyen autót vennétek kb.2.500. 000-ért?

Figyelt kérdés
kis autót nem szeretnék.kombiban gondolkozom.ford focus, renault megane, opel astra amik eddig szóba kerültek.
2011. febr. 14. 16:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hogy benzin vagy dízel arról egyenlőre fogalmam sincs.. audiból melyikre gondoltatok ? inkább vennétek mondjuk egy volvó ,de régebbit, vagy egy fiatalabb ford focust?
2011. febr. 14. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Figyi mi is vectrát nézegetünk és hát igen a kombi nem túl jó de a ferdehátú az király a sedan se rosz és ár/érték arányban veri mindet!2000000-ért mér kapsz 2006-os dízelt is ha szerencséd van 2500000-ét pedig jobbat is pl a golf 3 ajtós benzines (szerintem a vectra szebbis) de belül mindenképp jobb nagyobb csomagtér hasonlók!Az alkatrészek sem drágák a vectrához!de Ford monde is jó vagy peugeot 407 sztem mondjuk vectra!
2011. febr. 15. 15:47
 13/13 A kérdező kommentje:
peogeot 407 es nem is olyan csúnya,most nézem :)mondeonál nekem a focus jobban bejön. golf teljesen kizárt, 3 ajtós autók ugyancsak.
2011. febr. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!