Milyen autót vennétek kb.2.500. 000-ért?
Figyelt kérdés
kis autót nem szeretnék.kombiban gondolkozom.ford focus, renault megane, opel astra amik eddig szóba kerültek.2011. febr. 14. 16:33
1/13 anonim válasza:
Dízel vagy benzin? Amúgy 1,5-ért már nagyon jó állapotú Lancia Lybrát vagy 406-os Peugeotot lehet kapni, de ennyiből már kijön egy régebbi összerekes Subaru Legacy, vagy éppen Forester is. Ha fiatalabban gondolkozol akkor egyértelműen az új Fiat Croma a nyerő.
2/13 anonim válasza:
2,5 millióért a Focus a legjobb választás szerintem, de nem csak szerintem, mert több autós teszt is kihozta, hogy a Ford Focus az abszolút kategória győztes.
3/13 anonim válasza:
Én Vectra rajongó vagyok tehát nem lesz meglepő a válaszom én egy 2006-os vagy ha szerencséd van 2007-es Vectrát vennék!Vagy ha csak 2 személynek akkor egy menő cabriót/coupét opel tigra twin top!
4/13 anonim válasza:
Én egy BMW E39-est vennék, ha kombi kell akkor Touring, és mondjuk dízellel.
Alig eszik, jól megy, tágas, kényelmes és ennyiért szép állapotút kapsz, ha pedig belefér a keretbe, akkor egy benzines változat
5/13 anonim válasza:
BMW-ből szerintem iszonyat csúnya a kombi. Mercedes-ből is. Tiszta hullaszállító feeling. Helyedben Audikat néznék.
6/13 anonim válasza:
így van! az Audi a háta mögött tudja a konkurenciát!
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
oké utolsó örülünk hogy van a parkolódban 2 is de őszintén kit érdekel?
9/13 anonim válasza:
2,5 millióért ilyet vennék. És ez volt a kérdés...
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.mindegyikre rákerestem,amit ajánlottatok. lancia nekem valahogy nem az esetem,a golf úgyszintén nem :/ opel vecrát és kicsit csúnyácskának találtam az astrahoz képest- legalábbis a kombi verzióját.
bmwről csak az tudom mondani,hogy sosem szimpatizáltam vele .. nehéz eset vagyok tudom .. mi a véleményetek egy 4-5 éves volvoról?
2011. febr. 14. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!