Gáz ha egy srácnak Smart-ja van?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 12:30
1/13 anonim válasza:
Ha nincs szükség nagyobbra, miért lenne gáz?
2/13 anonim válasza:
Amúgy nézd csak, ez egész pofás->
4/13 anonim 

válasza:

gáznak nem gáz, de annyi pénzből, amennyibe kerül, én egy többszemélyes kisautót vennék.
5/13 A kérdező kommentje:
roadsterek nagyon tetszenek csak nincsen most millióim :(:D am azért nem több személyest mert ez 600 köbcenti és még suliba elfutkozni szerintem korekt de 1 - 2 év múlva tervezek egy nagyobb autót ez csak iylen átmeneti lesz.
2011. febr. 13. 12:41
6/13 anonim válasza:
Jobb mint gyalogolni vagy buszozni. :D
7/13 A kérdező kommentje:
soookkkaalll:D:D már t"ököm tele van hogy állandoan -10 meg +40 fokba állni a buszmegálloba:D
2011. febr. 13. 13:00
8/13 anonim 

válasza:

basszus akkor inkább vegyél egy 50cm3-as robogót!
nagyon ciki szerintem :S ennyi erővel renault twingo
9/13 anonim válasza:
13:09 - De hülye vagy, öregem... Egy Smart még ha kicsi is, de legalább előnye, hogy lehet vele nagybevásárolni, van csomagtartója, és ha valakit el kell vinni sürgősen orvoshoz, akkor be tudod ültetni magad mellé, robogóval meg nem.
Én Smartot szeretnék első autónak, egyrészt nincs szükségem nagyobbra, másrészt a fent említett okokból, pl. anyu gyakran jár orvoshoz, de apám nem mindig tudja elvinni, így olyankor BKV-zik, de nem tesz jót a problémájának, és erre bőven elég lenne egy kis Smart, ha meglesz a jogsim, és apám elviszi a családi autót.
10/13 gergoap 

válasza:

Hát tényleg gáz,tipikus női autó. Igazából egy városi futárnak jó. Nem tudsz bele pakolni, se csajozni, se normális hangtechnikát tenni, hosszú távra utazni, ráadásul mindenki le akar tolni az útról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!