Egy új 125 4T motort a bejáratásról? bőv. Lent
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég vettem egy 4T 125cm3 motort. A kérdésem az lenne hogy a bejáratás hány km-ig szól, max hány fordulatig, és valami jó tanácsokat is ha van.
Köszönöm előre is ..
- Egy Motoros -
2011. febr. 11. 20:14
1/2 anonim válasza:
Nem értelek.Ha bejáratósan vetted,akkor ezt miért nem kérdezted meg?
Amúgy passzolok.Talán általánosításban tudok válaszolni.Minimum 1000km,de szerintem inkább 3-5 ami reális lenne.Nem tudom,mennyit pörög a motorod,de kb a fordulatszám tartomány negyedéig húzd a gázt.Ne pörgesd vadul,csak finoman.500 km után olajcsere,szelepállítás stb.
A legjobb,ha egy szerelőt kérdezel erről.
2/2 k.krisz03 válasza:
Általánosan elmondható, hogy 1000km-ig a maximális fordulatszám feléig-háromnegyedéig illik forgatni, illetve nem szabad alacsony fordulatszámon erőltetni, hanem visszaváltani. Meg aztán a motorhőfokra odafigyelni nagyon. Vízhűtésesnél könnyű, van műszer, de mondjuk egy léghűtésest sem kell félteni (érezni, amikor kezd túlmelegedni). Ja, és ugye minőségi motorolaj. De ne félj, ha egyszerűen csak normálisan közlekedsz vele, akkor már jól be tudod járatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!