Jogosítvány csak nyolc osztály?
Figyelt kérdés
kell hozzá ?2011. febr. 11. 12:40
11/12 anonim 

válasza:

és miért kéne érettségihez kötni? köze nincs egymásnak az érettségi és a jogsi (valóban a fizika, mozgási energiák nem ártanak de az már ált. suliban leadják)
Szerintem a nyolc osztály elég, az ember tudjon írni és olvasni, ennyi.
(és én ezt úgy mondom hogy idén érettségizek, és rendszeresen vezetek autót)
Bár az elég vicces volt amikor bevezették hogy minimum 8 osztály kb a fél cigányság pattogott hogy: "háde tezsvír, ez felháborító, háde nekünk nincs 8 ósztájj, ez rásszizmus"
Elég nagy suttyók azok akik érettségihez akarják kötni (már bocs) de azért mert nem tudod elviselni hogy nem egyedül vagy az utakon, akkor így jártál.
Kérdésre válaszolva M (segétmotorkerékpár) kategóriához nem kell a 8 osztály, de az összes többihez igen.
12/12 anonim 

válasza:

Ugyan már nekem is van érettségim és jó valamire? Nem kitörölheted vele a se..ed nem az érettségitől lesz valaki "nagyobb" ember,és nem is attól fog valaki jobban vagy rosszabbul vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!