sajnos, csak annyi. 8 osztály, meg a vezetésoktatás.
2011. febr. 11. 12:57
2/12 anonim válasza:
de befogják vezetni azt h érettségi is kell én úgy hallotam majd majd..
2011. febr. 11. 12:59
3/12 bix válasza:
nem dehogy kell. nem kell. a kocsi benzinnel megy, még jogsi sem kell hozzá, nem hogy kresz ismeret...
én simán értettségihez kötném, ahogy pár más dolgot is, de az nem ide tartozik:D
2011. febr. 11. 12:59
4/12 anonim válasza:
Érettségi kell majd a jogsihoz? Na ne vicceljetek már a kőművesbrigád hogy megy majd ki a melóhelyre? külön érettségizett sofőrük lessz.
2011. febr. 11. 13:05
5/12 anonim válasza:
Igen, B-kategóriánál 8 osztály kell. M (moped) kategóriában, mivel ott a tanfolyam megkezdésének 13,5 év a korhatára, oda csak írni-olvasni kell tudni.
2011. febr. 11. 13:06
6/12 anonim válasza:
ezjó h nem jogsival megy elmosolyodtam de ő azt kérdezte h a jogosítványhoz kell-e 8 általános nem a vezetéshez :D
2011. febr. 11. 13:06
7/12 anonim válasza:
Jó lenne ha érettségihez lenne kötve mert rengeteg kocsi van az utakon, már mindenkinek van jogsija és kocsija, alig lehet leparkolni a belvárosban.
A kőművesbrigádot meg majd kiviszi a főnök akinek illene egy érettségit tenni ha már vállalkozó és céget irányít. De biztos van érettségizett kőműves.
De ha nem is érettségihez lenne kötve akkor legalább szigorítanának rajta hogy ne minden fogyatékosnak legyen jogsija. A 65 évesektől meg elvenném mert onnantól ingyenes a tömegközlekedés.
2011. febr. 11. 13:20
8/12 anonim válasza:
az utolsó az olyan south parkos, de nemhiszem h jó ötlet lenne mert sok nyugdíjas vesz magának sportos autót és menjenek furikázni mert akkor van rá idejük! szerintem nem lehet eldönteni mert egy nyolc osztályos cigány is vezethet jobban mint egy 2 diplomás sőt.. általában ők még jobbak is ahogy a forgalmi órákon megfigyeltem őket..
2011. febr. 11. 13:23
9/12 anonim válasza:
Miert, nem eleg? Mondj barmit a nyolcosztalyos anyagon felul ami nelkulozhetetlen ahhoz hogy be tudd vagni a kreszt meg megtanuld kezelni a jarmuvet.
Max egy kis fizika kell hozza, de nem tobb a hatodikos anyagnal.
2011. febr. 11. 13:40
10/12 anonim válasza:
ha úgy vesszük, hogy az ember normális gimnáziumba megy, akkor ugyan azt tanulja mint 5-8 ig az álatlánosba xD..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!