Melyiket vennéd meg? Melyik a jobb választás?
Figyelt kérdés
Vadi új Opel Astra H, vagy használt 5-6 éves 1-es BMW?
(Maradjunk ennél a kettőnél. Ezek tetszenek és árban ez a plafon. Öreg autót nem szeretnék venni, legfeljebb ilyen 5-6 évesig.)
2011. febr. 11. 11:40
1/9 anonim 

válasza:

H-s Astrát semmiképpen. J-t igen.
De még a H Astra is nagyobb mint az 1-es.
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom problémás eset vagyok, de a J Astrával az a bajom, hogy nagyon csúnya szegény. A H pedig egy szép autó. Emellett picivel még drágább is a J.
Az 1-es BMW méreteit tekintve kisebb ugyan, de ez nálam nem a fő szempont.
2011. febr. 11. 11:55
3/9 anonim 

válasza:

Ha nő vagy, akkor az 1-es BMW-t. Az olyan csajos autó, pasit nem tudok elképzelni benne :)
4/9 anonim 

válasza:

Arra is gondolj hogy melyiket tudod jobban fenntartani. Az új autó a legjobb autó(az elején). Nekem van egy X5- söm, tudom mennyi egy BMW fenntartása. De ha ez nem gond, inkább BMW, persze rejtett hiba előfordulhat, főleg ha már túl van a 100 ezer kilométeren. Ezt is vedd számításba.
5/9 anonim 

válasza:

Ahogy az előttemlévő írta is a BMW-nek tényleg sok a fenntartása, és főleg az új BMW-k úgy vannak összerakva, hogyha bármi hibája is van azt szinte csak BMW szervízbe viheted ami drága mulatság!
6/9 anonim 

válasza:

Hát jó, én csak jót akartam :) A J-s nekem jobban tetszik, és tudom, hogy minőségibb. Vezettem már 2 H-s Astrát 3.5 év eltéréssel, a minőségérzet kifogásolható, az indexkar működése borzalmas (az újon már visszacsinálták), tehát ha eddig nem olyan Opeled volt, akkor komoly tortúra lesz átszokni :D Tehát ha a fenntartási költség nem számít, és a méret se, akkor 1-es. Különben a motort nem mondtad. Melyiket milyennel vennéd?
8/9 anonim 

válasza:

egy 5-6 éves 3-as BMW is van simán olyan árban, mint 1 astra h, éshát a 3-as fényévekkel jobb, mint az 1-es.
9/9 anonim 

válasza:

Hát akkor az Astra, az 1-es BMW nagyon csúnya szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!