Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 30cm-es ütés alul skoda...

30cm-es ütés alul skoda octavia 2009esen mennyi a helyrehozás?

Figyelt kérdés
motorral belehajtottam alul van ütés a hátsó ajtón...nekem azt mondta a tulaj ,hogy 2.000euro,de szerintem marhaság...
2011. febr. 10. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:

CSomagtérajtó? vagy csak a hátsó?

Sztem ha csak a hátsó akkor max 50e egy ajtó+30ból lefestik, 5ért meg felakasztja valaki a régi helyére, de 100e ból mindenképp megvan

2011. febr. 10. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:

ha valóban csak az ajtó és a küszöb sértetlen 20e a kasztni munka megin egy 20e a fényezés persze márkaszerviz fögő ennek a többszöröse is lehet.

Pl: Nővérem barátjának volt egy 2006 os astrája valami vad kifutott eléjük megilyedt és elkaszált egy táblát első lökhárító és a hűtő kilyukadt cascoval a biztosító fizete de még pluszba a benzintankot is cserélni kellet szivatyúval mindennel pedig annak semmi baja nem volt.

2011. febr. 10. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért van a kötelező biztosítás, hogy ezeket elrendezze!

Ha meg nincs biztosításod, akkor keressetek fel együtt egy lakatost (akit persze te választassz), és kérjetek árajánlatot!

A múltkor egy kollégám idegességében ököllel beütött egy szélvédőt. Aztán - mivel a tulaj túl sokat követelt - elvitte egy helyre, ahol harmadáért megcsinálták a cserét, mint amit a tulaj követelt!

2011. febr. 10. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lesz az 200 is... A Skoda szervízben iszonyat aranyáron dolgoznak
2011. febr. 11. 10:12
 5/8 A kérdező kommentje:
200euro vagy ezer ft?
2011. febr. 11. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
200 ezer ft
2011. febr. 11. 14:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Skodaba nemvitetem tuti,vagy azt ki nem fizetem neki,normális szerelőhöz akarom,nem olyanokhoz akik lazán összedobják és várnak,hogy teljen az órabér...
2011. febr. 11. 14:25
 8/8 anonim válasza:
Véleményem szerint, ha kell kalapálni is pluszba még esetleg metál is megy rá akkor az 100-150.
2011. febr. 24. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!