Milyen kombi autót ajánlotok cslaádi autónak?
Kedves kérdező, az autó amit te keresel:
tip-top állapotban dízelesen extrásan: [link]
Mégextrásabban, régebbi verzióban: [link]
vagy fapadosan de olcsóbban: [link]
Még a fenntartása is olcsó, amire oda kell figyelni hogy a kötelező szervízeket megkapja és akkor gyakorlatilag nem is kell rajta semmit cserélni. Max. néha kereket.
A családban van egy Ford Mondeo, olyan mint a 2 amit linkeltem. Nem fogyaszt túl keveset, de ahhoz képest hogy kombi meg hogy 1.8-as nem sok a fogyasztás: 7-9 liter.
Nagy a csomagtartó, tágas az utastér, kényelmes, jól felszerelt és a miénknek még nem volt semmi baja.
A dízelről azt hallottam hogy 7 liter körül eszik, nem sokkal kevesebbet mint a benzines de erő van abban is.
Az 1.8as jól gyorsul, van benne erő.
Így van, max félmillióm van rá...
Peugeot, és Ford nem nagyon kellene...
ott a régi lancer kombi amit linkeltem
édesapámnak egy régebbi lancere volt 10 évig, full extrás, soha a büdös életbe semmi, 1 kapcsoló se romlott el! hihetetlenóül megbízható autók! én a helyedben azt venném
(amit linkeltem 540ezer huf)
gyerkek linkelitek itt az elég régi fiatokat amiket 10 éves korban jó eladni. Olasz kocsi 10 éves korában kezd el "bajoskodni" egy kisebb 1.4-es 1.6- os Opel Astra F kombi tökéletes lenne. Annyi alkatrész van hozzá, és könnyű találni, (az opel dízelek sokat futottak nem ajánlom, bár Isuzu motoros ami az egyik legjobb motor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!