Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kombi autót ajánlotok...

Milyen kombi autót ajánlotok cslaádi autónak?

Figyelt kérdés
kis fogyasztású, megbízható és ne túl drága legyen.
2011. febr. 9. 22:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
héééé olvassátok már el hogy a kérdezőnek max fél millája van erre félretéve!!! ne mutogassátok már itt a 1-2 millás rizsrakétákat!
2011. febr. 10. 16:50
 22/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az autó amit te keresel:

tip-top állapotban dízelesen extrásan: [link]

Mégextrásabban, régebbi verzióban: [link]

vagy fapadosan de olcsóbban: [link]

Még a fenntartása is olcsó, amire oda kell figyelni hogy a kötelező szervízeket megkapja és akkor gyakorlatilag nem is kell rajta semmit cserélni. Max. néha kereket.

2011. febr. 10. 20:20
 23/27 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A családban van egy Ford Mondeo, olyan mint a 2 amit linkeltem. Nem fogyaszt túl keveset, de ahhoz képest hogy kombi meg hogy 1.8-as nem sok a fogyasztás: 7-9 liter.

Nagy a csomagtartó, tágas az utastér, kényelmes, jól felszerelt és a miénknek még nem volt semmi baja.

A dízelről azt hallottam hogy 7 liter körül eszik, nem sokkal kevesebbet mint a benzines de erő van abban is.

Az 1.8as jól gyorsul, van benne erő.

2011. febr. 10. 20:22
 24/27 anonim ***** válasza:

[link]

Bocs rosszul linkeltem, szal ez a 2.

2011. febr. 10. 20:29
 25/27 A kérdező kommentje:

Így van, max félmillióm van rá...

Peugeot, és Ford nem nagyon kellene...

2011. febr. 10. 20:29
 26/27 anonim ***** válasza:

ott a régi lancer kombi amit linkeltem

édesapámnak egy régebbi lancere volt 10 évig, full extrás, soha a büdös életbe semmi, 1 kapcsoló se romlott el! hihetetlenóül megbízható autók! én a helyedben azt venném

(amit linkeltem 540ezer huf)

2011. febr. 10. 20:51
 27/27 anonim ***** válasza:

gyerkek linkelitek itt az elég régi fiatokat amiket 10 éves korban jó eladni. Olasz kocsi 10 éves korában kezd el "bajoskodni" egy kisebb 1.4-es 1.6- os Opel Astra F kombi tökéletes lenne. Annyi alkatrész van hozzá, és könnyű találni, (az opel dízelek sokat futottak nem ajánlom, bár Isuzu motoros ami az egyik legjobb motor)

[link]

[link]

2011. febr. 10. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!