Milyen kombi autót ajánlotok cslaádi autónak?
11/27 A kérdező kommentje:
ezt te hirdeted?
ugyanaz a két hirdetés... :D
12/27 A kérdező kommentje:
jaaah okés.
és mennyit esznek ezek a kocsik? :)
13/27 anonim válasza:
csak olaszt ne...a dízel autó tök jó, amíg nincs valami baja, mert onnantól az alkatrész sokkal drágább, mint a benzineshez....
2011. febr. 9. 23:45
renault laguna mindegy hogy a sima v a kombi mindkettőbe hihetetlenül nagy hely van és megbízható kocsi az 1.8as benzinesek pedig erősek és takarékosak. A családban van 2 is szal nem csak a levegőbe kommentelek :)
2011. febr. 9. 23:55
Marea,és palio 8 körül eszik vegyes használatban,de ez nem sok a 100 pacihoz,szerintem...
...jaj csak olaszt ne,ugyan már...
2011. febr. 10. 00:06
Én erősen japán párti vagyok, nekem van két Honda Accordom, az egyik kombi, a másik szedan,2,2 -es dízelek, egy éves mind a kettő és ha az első számot lehagyjuk az árából akkor félmillió is lehet.....Nem a levegőbe beszélek. Olaszt, franciát ne. A dízel pedig igenis jó, de csak az vegyen valóban akinek nem gond ha esetleg meghibásodna, bár szerintem 100 000 kilométerig nem valószínű, azután meg úgyis autó csere. Nálam legalábbis. Nagyon használt dízelt én sem javaslok.
2011. febr. 10. 00:23
én dizel Marea tulaj vagyok. az auto vétel ára nagyon olcsó, lopni nem lopják. javitása olcsó. teljesen galvanizált az autó. ha rohad, akkor törve volt... egyszer a párom teljesen leamortizálta az auto elejét, és 150e ftbol ujjá lett épitve. 500e ftbol egész jó példányt lehet kapni. a vezérműszíj csere az huzos, mert 45e ft csak az alkatrész. olajbol csak a Seléniat szereti. nagyon jol pakolható az autó. sokszor költöztünk vele. spanyol oda-vissza komplett háztartással a csomagtartóba, +3 fő, kutyával. simán birta 7 literes átlag fogyasztással. fogyasztása 5,5-7,4 között változhat terheléstől, és vezetési stilustol függöen. Ja a turbo nagyon kényes, hamar tönkre lehet tenni. EGR szelep is szeret tönkre menni, azt egyszerübb kikötni. és lemegy rola a gond. ha francia adagolo van rajta az 120e km-enként szétesik. ha Bosch van rajta akkor nincs probléma, és fél literrel kevesebbet fogyaszt a franciával szemben. feleségem, és a lányom nagyon szeretik a Mareát.
egy kis ismertető: [link]
2011. febr. 10. 09:12
18/27 rush69 válasza:
[link]
Én ezt javasolnám neked, vagy vmi másik Baleno-t. Rendkívül megbízható autók és a fogyasztásuk is jó!
2011. febr. 10. 12:36
azt elfelejtettem irni, h. a projektoros (vetitölencsés) lámpái vannak a Mareának. csomagtartójába egyben bele raktam egy Pannionia T10-t, és egy babetta smk-t, és harmadik személy beült hátra az ülésbe. nem kellett lehajtani. igaz mire beraktam a motorokat 1,5-2 órát legoztam mire sikerült. ahová vittem a motorokat nem akarták elhinni, h. elfértünk. sztem családi autonak nagyon jo a marea. csak azt bánom, h. amikor benne volt az autoban a két motor nem fotoztam le... de ez legyen az én nyomorom...
2011. febr. 10. 14:21
hát ha olcsó és megbízható? mit ne:
-az új vw-k (4-estől felfelé)
-renault
mit igen:
-írtad hogy olcsó, vw passat (1-2-3) kombi az jó és olcsó
-peugeot 307 SW HDI
-Citroen Berlingo
-Fiat Doblo
-Ford Focus/Mondeo kombi
LEGJOBB:
- Mitsubishi pl: