Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés
Ő lenne az, én esküszöm hátast dobtam tőle. Persze nem pozitív értelemben xD [link]
2011. febr. 9. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A Carstylingon találkoztam vele, kicsit búcsú jellege van.

Nem jön be.

2011. febr. 9. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Visszamegyek 12 évesnek, ezt az az énem írja:

Aztabüdösdeállat.

Visszaváltozom:

Miért kell így elbäszni egy amúgy jó autót?

2011. febr. 9. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Hulladék

Hülyegyerek autü

2011. febr. 9. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Teljesen használhatatlan lett

Kicsit hasonlít a porszívónkra. De hogy tudtak ezzel közlekedni első kátyú leszedné a szoknyákat fenakad a lekisebb fekvőrendőrön

2011. febr. 9. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

de sok irigy ember van X)

amugymeg izlések és pofonok :)

2011. febr. 9. 21:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Szép és jó + minden, de ez már teljességgel felesleges. Mire jó ez az autó?????? Semmire. Így már semmire.
2011. febr. 9. 21:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Irigy? Szerintem nem. Iszonyat játékautó feeling-je van. Ha gyönyörüszép krómozott alumínium felni lenne rajta és az autó színe izléses sötét kék metál lenne, akkor még azt mondanám oké.
2011. febr. 9. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Bohóc autó
2011. febr. 10. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondoltam h ez lesz a valasz...

Kar h senki se szokott tuning stereot olvasni..mint ahogy a ,,jajjdecsunya " blog vezetöje sem olvas.

Ugyanis ez az auto is egy SHOW CAR.Ami rövidre fogva annyit jelent h külünbözö rendezvenyekre viszik el,ahol MEGCSODALJAK,zsüri elmondja a velemenyet,es esetleg meg is nyeri vele a VERSENYT amiert legtöbbszer X EZER euro nyeremeny jar.

Nemeto-ban nem egy olyan ember van aki ilyen kocsit CSAK garazsban tart,kiveve mikor a rendezvenyre kell kimenni vele,ugyanis ezek CSAK ES KIZAROLAG ERRE VALOK..persze lehet ezeket hasznalni is,csak egy kicsit körülmenyes...

2011. febr. 10. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:
16:32-es pont arra gondolt amire én, ha ezt meglátnám, azon gondolkodnék vajon hány bohóc fog belőle előugrálni.
2011. febr. 11. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!