Segítség lécci egy kis tuningba?
Figyelt kérdés
Heló nekem vagy egy Simson s 51 Endurom és szeretném picit tuningolni és ebben kérném a segítségeteket köszönöm2011. febr. 9. 15:51
1/7 anonim válasza:
Na de mi a cél? Nagyobb végsebesség, jobb gyorsulás? Vagy erősebb fékek? Vagy optikai tuning?
2/7 anonim válasza:
Jól van, örülünk neki, mit segítsünk? Én például tudok karburátort hangolni, de a gyújtást messzire elkerülöm, a futóművel pedig magam sem tudom, milyen a viszonyom. De ha esetleg megmondanád, mit szeretnél elérni, mire szeretnéd használni a motort, mely tulajdonságain szeretnél javítani, akkor tudunk segíteni, hogy ezt hogyan teheted meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát én imádom kicsit keményebb terepen használni és jó lenne hogyha egy kicsit erőseb lenne és ha ez megvan akkor optikai tuning is szoba jöhet
2011. febr. 9. 18:59
5/7 anonim válasza:
Na, elindultunk valamerre... És mennyire legyen erősebb? Mennyit szánsz rá? Hol szeretnéd használni? Jó legyen utcán, boltba elmenni vele vagy tényleg csak terepen kellene? Ezektől függ, milyen lesz a végeredmény. A terepen jól használható, rettenetesen erős motor annyira szűk fordulatszám-tartományú, hogy utcán használhatatlan, de ha eleve nem szánsz rá annyit, amennyiből kijön egy 4-6 felömlős, nagy karburátoros motor, akkor felesleges erről beszélni...
(szabadidődben pedig ismerkedj a magyar nyelv szabályaival, nem ártana)
6/7 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem erős lehessen vele normálisan menni utcán is
2011. febr. 9. 19:29
7/7 anonim válasza:
www.simsonbolt.hu <-- itt nézz szét. A 60/4F szett egész használható utcára is, bár terepre inkább valami nyomatékos henger kellene. Terveztetsz rá egy fent vezetett Vrezo-t és kész. Viszont azért azt ne várd el, hogy crossmotor váljon belőle. Ugratni se nagyon ugrass vele, mert nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!