Ha megcsinálom a jogsit, kapok egy autót?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, mert szóba került, és unja a KRESZ-t tanulni. Kérdeztem tőle, akkor minek tanulod. Azt mondta, muszáj, mert ha lerakja a jogsit kap egy autót. Egyébként Pesten lakik BKV-val megy, a sulija 10 percnyire van. De, úgy mondta, hogy Ha lerakom, kapok egy kocsit.
Mintha, nem is tudom, ha azt mondta volna, ha diplomát megcsinálom, jutalomból kapok egy kocsit.
Ezt most akkor nagyképűségből mondta?
2011. febr. 7. 16:30
11/17 anonim válasza:
Amit kapsz az nem a te erdemed. Amiert megdolgozol az igen.
12/17 anonim válasza:
Ki a faszomat érdekel h autót kap? Meg h milyet? Meg téged is.. Irigykedsz rá, basszus?
13/17 anonim válasza:
Holnap megyek helikopterre vizsgázni...
14/17 szenyorka10 válasza:
10 éves vagyok de nem kapsz autót a le teszed a joksit. Apukám meg tanítot mindenre hogy kell váltani, meg elindulni meg stb.
15/17 anonim válasza:
Igen, ha hibapont nélkül leteszed, akkor egy Ferrarit. Ha hibaponttal, de átmész, akkor egy Astrát, ha másodjára mész át, akkor meg egy használt Suzukit.
16/17 anonim válasza:
persze, Ferrarit vagy Lamborghinit kérsz?
17/17 anonim válasza:
Annyira ne siess a helikopterhez!Én már voltam,de nem kaptam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!