Linkelne nekem valaki olyan oldalt, ahol letölthetem azt a KRESZ vizsgatesztet, ami lesz a vizsgán? Eddig ahány oldalon próbálkoztam, vagy nem indul, vagy hibát ír ki, vagy ad egy vírust.
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 15:29
1/5 anonim válasza:
Tudod, ha van is ilyen oldal (amit kétlek), nem fogja neked megadni senki. Mert onnantól fogva biztos megszűnne...
Inkább tanuld meg rendesen a KRESZ-t. Nem olyan nagy dolog az ...
maci
2/5 anonim válasza:
tehülye vagy? nekem megvolt a teszt ez 1 CD, de akármelyik torrent oldalon letöltheted és ugyan azok voltak mint a teszten amúgy meg ha oktatásra jársz akkor ott gyakoroljátok mi is ugy csináltuk az utolsó 2 héten behozott laptopokat azt ott csináltuk és lám lám ugyanaz a program volt a vizsgán is, nem mondom h ugyanazok a kérdések voltak mer sok van de jött be olyan is amilyen már volt..
3/5 anonim válasza:
Te most kit hülyéztél le? Mert ha engem akkor orrbaváglak !
Fenntartom, azokat a kérdéseket amik konkrétan lesznek a vizsgán, nem találod meg. Csak találsz egy marha nagy adagot, AMIBŐL válogatnak, avagy hasonlít majd a kérdésre. De a konkrét vizsgapéldák változnak (szerencsére) így az sosem érhető el közvetlenül :P
maci
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de ezen ne vesszetek már össze. Egyébként van cd, amit meg lehet venni, a konkrét vizsga kérdésekkel, de ha nem muszáj ugye nem költ rá az ember. Főleg, ha máshonnan is be lehet szerezni.
2011. febr. 8. 14:07
5/5 anonim válasza:
a rendszerbe van XY kérdés, és ha bejeletkezel a vizsgára pesten a számítógép besorsol Neked 55. kérdést és leküldik arra a helyre ahonnan vizsgázol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!