Kalos tulajdonosok! Észrevettétek már?
Figyelt kérdés
Ha bemászik valaki a csomagtartóba (vagy bezárják) akkor úgy tud kijönni, hogy a nyitó mechanizmusnál meghúz egy kis pöcköt belülről és szépen kinyílik a csomagtartó.2011. febr. 6. 09:56
1/4 anonim válasza:
Igen már én is kipróbáltam csak nexiában ugy látszik daewooba csomagtartólyába nem lehet embereket elrabolni:(
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából 2 okból nem:
1., Nagyon kicsi a csomagtartója (a Kalosnak, a többiét nem tudom) még én is alig fértem be pedig nem vagyok nagy termetű.
2., Az előbb említett pöcök miatt ;)
2011. febr. 6. 10:11
3/4 anonim válasza:
Úgy tudom a suzuki swift sedannak is ki lehet nyitni belülről a csomagtartóját.
Az opel vivaronak és renault traficnak is ki lehet nyitni a csomagtartóját, ott direkt el van helyezve egy kilincs belül:D
4/4 anonim válasza:
Ez azért működik így ezeknél az autóknál, mert a gyártók lespórolták a műanyag borítást a csomagtartóajtó belső felén. Ugyanez van a sedan kalos-nál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!