Szoktatok beszélni a kocsitokhoz ha valamit "rosszul csinál"?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem indul, vagy akármilyen más helyzetben. Lehet kínos kérdés de ne szégyeljétek :D2011. febr. 5. 00:48
2/8 anonim 

válasza:

persze.Szidom a k.rva anyját meg azt aki kitalálta közbe beb*szom az ajtaját mérgembe.
3/8 anonim 

válasza:

Nem, mert sosincs vele bajom. Lexus RX.
4/8 anonim 

válasza:

Hát a motoromnak, az emelkedőn így: 'Ne állj meg, ne állj meg!'
5/8 anonim 

válasza:

Én a motoromhoz, amikor kevés benne a benzin, és már sokat állt. "Indulj beee, Indulj beee, naaaa, gyerüüünk, induuuulj". Szerintem mindenki szokott valamit néha mondani a kocsijának/motorjának :)
6/8 anonim 

válasza:

Légyszi Eleanor, ne csináld, indulj be szépen...
A Shelby GT500 mindig akkor indul nehezen ha az ember éppen lopná
7/8 anonim 

válasza:

Persze szoktam szídni a munkás anyukáját aki összerakta, de ez a ritkább eset mert nemsokszor volt eddig bajom vele koppkopp. De meg is szoktam dícsérni ha jól viselkedik, akkor szoktam neki mondani h szeretem:$
8/8 anonim 

válasza:

Nem szidom mert nincs baja.(w124)de beszélek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!