Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyártanak még "igazi" japán...

Gyártanak még "igazi" japán autót, mint pl a 92-es szériás accord vagy 626?

Figyelt kérdés
És ha japán autót akarok venni akkor inkább az idősebbekből, vagy a fiatalabbakból válogassak? Merthogy sok helyen hallottam hogy a régebbiek megbízhatóbbak. Olyanok tapasztalataira is kíváncsi vagyok akiknek "fiatal" japán autójuk van.
2011. febr. 3. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy Lexus Rx-em van. Fél éves. Ha a pénzed engedi, vedd meg. De bármelyik Lexus szóba jöhet. De állítólag az új Honda accord is jó. Itt egy link a Lexus autókról. [link]
2011. febr. 4. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Régebbi megbízhatóbb, újabbhoz - mivel Európában gyártják - olcsóbb az alkatrész.

Inkább újabbat vegyél, azoknak sem szokásuk elromlani.

( Nekem 10 éves Avensis van, angol gyártás, hibátlan)

2011. febr. 4. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Ekkor a hülyeséget még nem hallottam, hogy lehetne egy 20 éves autó megbízhatóbb mint egy vadi új akárhol is gyártják.

Különben sok japán autót japánban is gyártanak, nem feltétlenül eu-ban. Pl: Suzuki Sx4-et Magyarországon, jó autó, nincs semmi baja, nagyon megbízható, míg az Sx4 Sedan-t japánban gyártják, ami szintén nagyon megbízható, míg egy 20 éves akármilyen Honda vagy Toyota csak a pénzt nyeli mert hiába megvan a neve ha eljárt felette az idő meg sokat használták.

2011. febr. 4. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Első : Nemigazán szeretem a SUVokat, bár ez a Lexus nem rossz, viszont nem használnám ki maximálisan mindazt amit nyújt :)

Népítéleten sok helyen olvastam, hogy régi Accordnak semmi különös hibája nem volt 16 év alatt, mondjuk nemtudom mennyire igaz, de akkor újjabb tipust fogok nézni :)

2011. febr. 4. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!