Gyártanak még "igazi" japán autót, mint pl a 92-es szériás accord vagy 626?
Régebbi megbízhatóbb, újabbhoz - mivel Európában gyártják - olcsóbb az alkatrész.
Inkább újabbat vegyél, azoknak sem szokásuk elromlani.
( Nekem 10 éves Avensis van, angol gyártás, hibátlan)
Ekkor a hülyeséget még nem hallottam, hogy lehetne egy 20 éves autó megbízhatóbb mint egy vadi új akárhol is gyártják.
Különben sok japán autót japánban is gyártanak, nem feltétlenül eu-ban. Pl: Suzuki Sx4-et Magyarországon, jó autó, nincs semmi baja, nagyon megbízható, míg az Sx4 Sedan-t japánban gyártják, ami szintén nagyon megbízható, míg egy 20 éves akármilyen Honda vagy Toyota csak a pénzt nyeli mert hiába megvan a neve ha eljárt felette az idő meg sokat használták.
Köszi a válaszokat!
Első : Nemigazán szeretem a SUVokat, bár ez a Lexus nem rossz, viszont nem használnám ki maximálisan mindazt amit nyújt :)
Népítéleten sok helyen olvastam, hogy régi Accordnak semmi különös hibája nem volt 16 év alatt, mondjuk nemtudom mennyire igaz, de akkor újjabb tipust fogok nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!