Elsősegély tanfolyamnál mennyi az alsó korhatár?
Figyelt kérdés
16.éves leszek jogosítványomat még nem kezdtem meg,nincs jelentkezésem semmilyen autósiskolához.Most szeretném letenni az elsősegélyt.Meg lehet csinálni csak úgy?2011. febr. 1. 21:50
1/7 anonim válasza:
Először midnenképpen a kresszt kell letenni azt meg csak 16 és háromnegyed éves kortól lehet kezdeni....én pont tegnap mentem volna beíratkozni és csak következő hónapba indulhatok mer akkor fogom tölteni a háromnegyedet XDD ugyhogy arra még kicsit várnod kell
2/7 A kérdező kommentje:
Nah szép.xD Amúgy köszi:D
2011. febr. 1. 21:55
3/7 anonim válasza:
én ugytudom az elsősegélynél nincs korhatár mer segédmotorra kb 15 éves kortól adnak jogsit
4/7 anonim válasza:
Az első hülyeséget írt, akármikor leteheted, én spec azt csináltam emg elsőnek, aztán a kresz stb stb.. tehát ne hallgass az elsőre.
5/7 anonim válasza:
az elsősegélyt bármikor megcsinálhatod, nálunk annak idején még általános 6-7-8. osztályban is megcsinálták páran. Az elsősegély tanfolyamot miért kéne korhatárhoz kötni? Pont hogy inkább az lenne a lényeg, hogy mindenki már 10 éves korában megtanulja az alapokat és aztán évente frissítse. Ha jól tudom mintha németben ez így lenne...
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Akkor szedek össze kis munkával pénzt és megcsinálom!:)
2011. febr. 3. 22:13
7/7 Munkavedelem válasza:
Bármikor letehető, nincs kreszvizsgához kötve.
14 évesen már motorozhatsz, és ehhez is kell az eü.vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!