Lakatosnál mennyiért javítják ki az autómon ezt a 3-4 centis lukat?
Az emelőbak formája alapján ez egy Zsiguli,a sárga szín alapján pedig egy 2101-es típus.(ne kövezzetek meg,ha tévedtem)
Minden esetre az ajtó aljáig való alvázvédőzés következtetni enged erre.Ha nem Lada,akkor valami öreg,20 évnél idősebb autóról van szó.Az ilyeneket valóban küszöbcserével javítják.Egy maszek lakatos anyagárban dolgozik.Tehát ha 5ezer egy külső küszöb,akkor 5ezerért cseréli le.Ennél valószínű,hogy az alsót is cserélni kell.Ha szerencséd vak,akkor a belső és a középső az jó.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:24
Farok vagy.A küszöb egy fontos teherviselő elem.Pláne,hogy az emelőbak felett kezdte ki az idő vas foga.
Az elfedés csak eladásnál szokott "jó" lenni,így már sok embert átb@sztak.
Ha nem javíttatja meg,akkor a kereket sem fogja tudni kicserélni.
Köszön szépen a kioktatást. Nekem nem kell megmagyarázni, h mi micsoda karosszérialakatos vagyok, és te vagy a f@sz.
Nekem ne magyarázd meg.
18:24 Nyáron is így lett megcsinálva, jó is volt így, sima nem beakasztós emelővel fel lehetett emelni, a gyári beakasztóssal meg "kilukadt". Nyáron nem az én gondom volt az autó, ezzel a púrhabos módszerrel mennyiért csinálják meg?
Amúgy nem Lada, de 20 évnél öregebb :)
A válasz megírásának időpontja: ma 18:50
Mondjak valamit kolléga?Én is kasztnis vagyok.De Te inkább légyszíves ne nevezd magad annak.A szakbarbár kifejés inkább találó.
Köszönöm a f@szozát,ezt bóknak veszem.:)
Csak a békesség kedvéért írom,nem kötekedésnek szántam.És innentől kezdve ezt a kérdést én zárolom.
Szép estét mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!