Crossmotor.125-öst, vagy 80-ast?
Crossmotort szeretnék venni, de: NEM TUDOM, HOGY 125-ÖST, VAGY 80-AST VEGYEK!
az 125-ös erősebb, meg jobban megy, stb., de rendszám nélkül elég húzós lenne.
A 80-as gyengébb, nem biztos hogy elég egy vérbeli crossmotornak, de talán meg lehet vele úszni a rendszámozást.
Ja hozzáteszem, 84kg vagyok, tehát nem pehelysúlyú. (bár a mostani simsonom még nem panaszkodott XD XD XD)
Ti hogy döntenmétek?
---18/F----
250???
azér az 50-es simson után az szerintem igen nagy ugrás lenne.
Mondjuk nekem a 80-as még mindig szimpibb, mer ahhoz nem kellene külün jogsi (talán, azt meg lehet úszni)
(ha nem lenne a jogsival, meg hasonlókkal procedúra, akkor tuti 250-est, vagy nagyobbat vennék. De sajna van :((((
A te súlyodhoz a 85 cm3 már kicsi.Bár az ereje sok is.Az alkatodhoz a 125 a minimum de annak erejét kordában sem tudnád tartani főleg ha 2 üteműt veszel.A crossban gondolkodol felejtsd el a rendszámot sosem lesz rajta.Én azt mondom valami 125 ős enduró lesz az ideális Pl : Yamaha dt 125 R .Öreg cross sem érdemes venni hiába van felújítva mert sosem lesz olyan mint egy újabb.Én biztos egy dt-t vennék keveset eszik ,megy is ha kell,lámpa is van rajta,iszonyat megbizható,és mivel 2t gyenge a hangja egy rendőr simán bevszi hogy 50 es .Nézzél meg pár dt-tesztet nem csalódsz benne.Egyik ismerősőm pont árul egyet érdemes legalább megnézni nagyon szép :
Remélem tudtam segíteni.Amúgy meg ha cross motort veszel iszonyat sokat eszik 1-2 óra alatt 10 liter ,nagyon nagy a szervizigény plusz a kopó alkatrészek (gumi,fékbetét)
köszi a válaszokat!
Tényleg nem lehet pl. egy yamaha dt 125-öst rendszámosan beszerezni?
Nemrég kapták el ismerőseimet a rendőrök egy 125-ös honda cr-rell, és csúnyán megbünteték, plusz még a jogsiát is elvették (autójogsit)
Csak ezért vagyok mostanában óvatosabb.
ha endúrózni akarsz vagy crosspályán menni akkor vegyél egy 125öst semmiképpen ne 250 est. mert az még túl erős lenne .
Yz 125 öt javaslom elég megbízható gép. 2000-2001 es évjáratok elégjók.
Ha utcán akarsz menni akkor rakd le a jogsit és vegyél egy ktm exc 125 öst:D . vagy ha nem akarsz jogsit akkor dt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!